Πρωτιά της Εθνικής Ασφαλιστικής στο No Finish Line Athens 2018

694
ethniki no finish limits 18

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου ο δεύτερος διεθνής φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου No Finish Line, ο οποίος πραγματοποιήθηκε γύρω από το κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και είχε συνολική διάρκεια 90 ωρών.

Η Εθνική Ασφαλιστική, Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά, κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στο ομαδικό, στη γενική κατάταξη, όσο και στην κατηγορία της. Το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρίας, επιδεικνύοντας αθλητική διάθεση και έντονο φιλανθρωπικό ενδιαφέρον, περπάτησε και έτρεξε κατά τη διάρκεια του αγώνα, καταγράφοντας συνολικά 4.353 χιλιόμετρα.

Ο φετινός αγώνας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς οι 10.000 δρομείς που συμμετείχαν κάλυψαν 95.295 χιλιόμετρα, προσφέροντας στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» το απίστευτο ποσό των 47.647,5 ευρώ -αριθμό ρεκόρ για δωρεά από αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα.

Ο πατήρ Θεόδωρος Περπερίδης ήταν ο μεγάλος νικητής, ο οποίος σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης κατάφερε να διανύσει 430 χιλιόμετρα. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γάλλος Πατρίς Λοκέ – νικητής του περσινού αγώνα – με 410 χιλιόμετρα και στην τρίτη θέση ο Νικήτας Νομικός με 406 χιλιόμετρα. Στις γυναίκες, η Λιντίτα Χόκια, έπιασε το όριο για το Σπάρταθλον, καλύπτοντας 390 χιλιόμετρα, ενώ ακολουθούν οι Μιρέλ Κορμιέρ με 255 χιλιόμετρα και Νίκη Μιλάτου με 242 χιλιόμετρα.

Προηγούμενο άρθρο«Επενδυτικές Ευκαιρίες & οι Γεωπολιτικές Εξελίξεις στη Μεσόγειο» – Νίκος Λυγερός
Επόμενο άρθροΗ Interlife “κινεί γη και θάλασσα” με το “Sail for Pink”