Διαμεσολαβούντες

«Επενδυτικές Ευκαιρίες & οι Γεωπολιτικές Εξελίξεις στη Μεσόγειο» – Νίκος Λυγερός

Ημερίδα στα Τρίκαλα διοργανώνει το ασφαλιστικό γραφείο του κ. Απόστολου Κόκκοβα

Την Κυριακή στις 13 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1), το γραφείο Απόστολος Κόκκοβας Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Επενδυτικές Ευκαιρίες & οι Γεωπολιτικές Εξελίξεις στη Μεσόγειο» με επίτιμο καλεσμένο τον κύριο Νίκο Λυγερό.

«Θα έχουμε όλοι μαζί μία ευκαιρία να ακούσουμε τον κ. Λυγερό να μας εξηγεί τη σημασία της Ελληνικής ΑΟΖ και την επίδραση της εξόρυξης υδρογονανθράκων στην οικονομική ανάπτυξη των Περιφερειών της Ελλάδος καθώς και τη γεωπολιτική στρατηγική της Ελλάδος και της Κύπρου και τα οφέλη που προκύπτουν σε Πολιτικό και Οικονομικό Επίπεδο», σημειώνει στην πρόσκληση που μας απέστειλε ο κ. Κόκκοβας παρουσιάζοντας τον ομιλητή.

Ποιος είναι ο Νίκος Λυγερός

Ο Νίκος Λυγερός είναι Έλληνας μαθηματικός, συγγραφέας, ποιητής, ζωγράφος, σκηνοθέτης, ασχολείται με τη μουσική, την κοινωνιολογία, την οικονομία, την αρχαιολογία, το μάνατζμεντ, τη στρατηγική και τη γεωπολιτική.

Είναι ειδικός σύμβουλος στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, τη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας, την Αστυνομική Ακαδημία, τη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, τη Σχολή Στρατολογικού.

Ο Δρ. Νίκος Λυγερός είναι ο ορισμός του πολυπράγμονα ανθρώπου – επιστήμονα αλλά και ένας εξαιρετικός άνθρωπος που έχει αφιερώσει τον εαυτό του στην Ανθρωπότητα. Είναι ένας λαμπρός επιστήμονας με πολλές συνεντεύξεις και δημοσιεύσεις και πολλές ιδιότητες.

Είναι ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189 στην κλίμακα Standford -Binet). H συγκεκριμένη τιμή IQ συναντάται σε 1 άνθρωπο ανά 80.000.000 (80 εκατομμύρια) ανθρώπους.

Το πλήρες Βιογραφικό του κ. Λυγερού μπορείτε να το βρείτε εδώ.

H ανωτέρω εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας