Προτάσεις Ασφάλισης για φοιτητές από την Εθνική Ασφαλιστική

334

Του Γιάννη Σηφάκη, Δ/ντή Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών

Το όνειρο για την επιτυχία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έγινε πραγματικότητα! Μαζί του φέρνει χαρά και αισθήματα σιγουριάς ότι το μέλλον μπορεί να γίνει καλύτερο! Τα φοιτητικά χρόνια είναι σταθμός στη ζωή κάθε νέου ανθρώπου. Στην Εθνική Ασφαλιστική το γνωρίζουμε καλά!

Οι σπουδές μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια λαμπρή καριέρα.

Τα φοιτητικά χρόνια αποτελούν, όμως, και το ξεκίνημα της ενήλικης ζωής, μιας ζωής με περισσότερη αυτονομία, ανεξαρτησία, αλλά και υπευθυνότητα. Είναι η πρώτη ουσιαστική προσπάθεια για προσαρμογή σε ένα νέο περιβάλλον, μακριά από τη φροντίδα και την ασφάλεια της οικογένειας.

Ωστόσο, τη χαρά της επιτυχίας διαδέχεται μια σειρά από εκκρεμότητες και προβληματισμούς, που απαιτούν επίλυση, πριν την εγκατάσταση του σπουδαστή στην πόλη όπου θα φοιτήσει, όπως η αναζήτηση στέγης, μέσου μεταφοράς, κ.ά.

Η ελληνική οικογένεια, ωστόσο, δεν θα αφήσει το νέο μέλος της αβοήθητο σε αυτή την περίοδο προσαρμογής. Η ηθική στήριξη, αλλά και η οικονομική φροντίδα των γονιών, είναι οι πρώτες προτεραιότητες κατά την προσαρμογή του στους νέους καθημερινούς ρυθμούς και τις απαιτήσεις των σπουδών. Η σημερινή οικονομική συγκυρία εντείνει ακόμη περισσότερο την ανάγκη για οικονομική στήριξη από την οικογένεια καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών.

Στην Εθνική Ασφαλιστική αφουγκραζόμαστε τις σημερινές ανάγκες και προσφέρουμε λύσεις που διασφαλίζουν ένα περιβάλλον ασφάλειας και σιγουριάς για τον φοιτητή και το νέο ξεκίνημά του, ώστε να προχωρήσει απερίσπαστος στις σπουδές του και να χαρεί αυτή τη σημαντική περίοδο της ζωής του!

Η ασφάλιση του περιεχομένου της νέας ενοικιαζόμενης κατοικίας, η ασφάλιση του μεταφορικού μέσου και η ασφάλιση υγείας δίνουν λύση στις βασικότερες ασφαλιστικές ανάγκες ενός φοιτητή, λαμβάνοντας υπόψη και τις δυνατότητες του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Για τον νέο φοιτητή, το σπίτι του είναι και o πρώτος δικός του χώρος. Εκεί εκφράζονται τα όνειρα μιας νέα ζωής που ξεκινά τώρα!

  • Για τον χώρο του, το νέο πρόγραμμα Full Home του δίνει τη δυνατότητα να προστατεύσει το περιεχόμενο του πολύτιμου αυτού χώρου και να νιώσει τη θαλπωρή και την ασφάλεια που έχει ανάγκη. Κάθε πακέτο καλύψεων Full Home αποτελεί μία πρόταση ολοκληρωμένης κάλυψης, που βασίζεται στην πολυετή εμπειρία της Εθνικής Ασφαλιστικής. Παράλληλα, το πρόγραμμα προσφέρει ευελιξία επιλογής, ανάλογα με τις ανάγκες του, και με τη βοήθεια του ασφαλιστικού συμβούλου, ο σπουδαστής μπορεί να καθορίσει τη σωστή ασφαλιστική αξία των περιουσιακών του στοιχείων. Επιπλέον, τα πακέτα του προγράμματος Full Home έχουν σαφείς και κατανοητούς όρους, ενώ προσδιορίζουν ξεκάθαρα το πλαίσιο ασφάλισης, έτσι ώστε να αισθάνεται απόλυτα σίγουρος για τις καλύψεις του αλλά και τις υποχρεώσεις μας απέναντί του.
  • Για τη φροντίδα της υγείας του, το Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full του δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε περίπτωση νοσηλείας, αλλά και φροντίδα για την πρόληψη της υγείας του. Παράλληλα, προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του. Με τον τρόπο αυτόν του επιτρέπει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης, σε όλα τα στάδια της ζωής του, ακόμη και μετά από την ολοκλήρωση των σπουδών του, και να απολαύσει μια ζωή γεμάτη υγεία, γεμάτη ενέργεια, γεμάτη δύναμη!
  • Για το αυτοκίνητό του, επιλέγοντας ένα από τα τρία ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης οχήματος ΕΘΝΙΚΗProtect, ο φοιτητής μπορεί απλά, γρήγορα και οικονομικά να ασφαλίσει το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα του online, μέσω της πλατφόρμας του ΕΘΝΙΚΗprotect. Με όλα τα πακέτα ασφάλισης, παρέχεται δωρεάν Φροντίδα Ατυχήματος, συμμετοχή στο Σύστημα Φιλικού Διακανονισμού και πρόσβαση στο ευρύ δίκτυο των Συνεργαζόμενων Συνεργείων της Εθνικής Ασφαλιστικής. Επιπλέον, επιβραβεύοντας τους πιστούς πελάτες της, η Εθνική Ασφαλιστική, στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου, αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας άνω των 50cc στα προγράμματα ΕΘΝΙΚΗProtect, προσφέρει εντελώς δωρεάν μία ευρεία γκάμα παροχών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, σε συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Στην Εθνική Ασφαλιστική φροντίζουμε ώστε οι άνθρωποι που θα μας εμπιστευτούν να αισθανθούν την απαραίτητη σιγουριά, σε όποιο στάδιο ζωής και αν βρίσκονται, όσο απρόβλεπτο και αν είναι το περιβάλλον στο οποίο ζουν. Προσφέροντας σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας, που μπορούν με ευελιξία να προσαρμόζονται σε κάθε ανάγκη, στηρίζουμε και τους νέους σπουδαστές, επιτρέποντάς τους να έχουν μια μόνο έννοια. να κυνηγήσουν τα όνειρά τους!

Προηγούμενο άρθροΠροτάσεις Ασφάλισης για φοιτητές από την ΑΤΕ Αασφαλιστική
Επόμενο άρθροΠροτάσεις ασφάλισης για φοιτητές από την Eurolife ERB