Εταιρείες

«Προστασία εκτός φιλικού διακανονισμού» από την Anytime της Interamerican

Με τη νέα κάλυψη «Προστασία εκτός φιλικού διακανονισμού» ο ασφαλισμένος, εάν εμπλακεί σε ατύχημα που δεν ευθύνεται, αποζημιώνεται απευθείας από την Anytime, χωρίς περαιτέρω διαδικασίες, ακόμη και στην περίπτωση που η εταιρεία, στην οποία είναι ασφαλισμένος ο υπαίτιος οδηγός, δεν εντάσσεται στον Φιλικό Διακανονισμό.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, ο ασφαλισμένος της Anytime αποζημιώνεται τόσο για τις υλικές ζημιές του οχήματός του, με ανώτατο όριο 6.000 ευρώ ανά ατύχημα, όσο και για τις σωματικές βλάβες του οδηγού και των συνεπιβατών του με ανώτατο όριο 12.000 ευρώ ανά ατύχημα. Επισημαίνεται ότι στην κάλυψη των σωματικών βλαβών, εκτός των εξόδων θεραπείας, περιλαμβάνεται και χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, το ύψος της οποίας φθάνει μέχρι 30 ευρώ ανά ημέρα.

Η «Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού» αποτελεί προαιρετική κάλυψη, προσφέρεται σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Anytime (Standard Drive, Short Drive, Smart Drive) και το όφελος του ασφαλισμένου είναι ότι αποζημιώνεται πιο εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χωρίς ταλαιπωρία, όπως επισημαίνεται στο ίδιο δελτίο Τυπου.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας