Δράσεις ΕΚΕ

Προσφορά για την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης από τον Όμιλο Ευρωκλινικής

Ο Όμιλος  Ευρωκλινικής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (10 Οκτωβρίου), παρέχει τη δυνατότητα επίσκεψης:

  • σε Οφθαλμίατρο, εξειδικευμένο σε παθήσεις βλεφάρων, δακρύων και οφθαλμολογικού κόγχου (θυρεοειδικής οφθαλμοπάθειας, εξόφθαλμος, όγκοι κόγχου) στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ και
  • σε Παιδο-Οφθαλμίατρο στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

Οι προσφορές ισχύουν σε όσους τηλεφωνήσουν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου από τις 09:00 έως τις 15:00.

Κρατήσεις για την επίσκεψη σε Οφθαλμίατρο γίνονται στον αρ. τηλ. 210 6416312 και για Παιδο-Οφθαλμίατρο στον αρ. τηλ. 210 8691957.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31/10/2013.

  • Το Τμήμα Βλεφάρων, Δακρυϊκής Συσκευής & Κόγχου της Ευρωκλινικής Αθηνών αντιμετωπίζει περιστατικά που αφορούν τις παρακάτω παθήσεις: Πτώση βλεφάρων, Εκτρόπιο, Εντρόπιο, Όγκοι βλεφάρων και περιοφθάλμιας περιοχής,         Εκκένωση-εξόρυξη οφθαλμού/ανοφθαλμικός κόγχος, Πάρεση προσωπικού νεύρου, Βλεφαρόσπασμος, Αισθητική οφθαλμολογία, Δακρύρροια, Θυρεοειδική οφθαλμοπάθεια/εξόφθαλμος, Όγκοι & φλεγμονές κόγχου, Κατάγματα κόγχου.
  • Από το 2002 έως το 2011, στην Ευρωκλινική Παίδων, μία πρότυπη αμιγώς παιδιατρική κλινική, εξετάστηκαν 250.000 παιδιά και νοσηλεύτηκαν 40.000 παιδιά, αριθμοί μοναδικοί για τα ελληνικά δεδομένα, όσον αφορά την ιδιωτική παροχή υπηρεσιών υγείας για το παιδί. Η Ευρωκλινική Παίδων παρέχει άριστη ιατρική φροντίδα από κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό, όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, με υψηλού επιπέδου νοσηλευτικό προσωπικό, εξειδικευμένο στη φροντίδα των παιδιών, σε ένα ευχάριστο, φιλικό και ζεστό περιβάλλον για τα παιδιά, στο κέντρο της Αθήνας.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας