Εταιρείες

Προσφορά αγάπης από την Interlife και το Ανθρώπινο Δυναμικό της

Με στόχο την έμπρακτη συμπαράσταση σε ευπαθείς ομάδες της Κοινωνίας, η INTERLIFE Ασφαλιστική, για άλλη μια φορά, προχώρησε στη δωρεά 1,1 τόνου τροφίμων, που διατέθηκαν σε Κοινωφελείς Φορείς, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “προσφέρω …αλλιώς” που υλοποιεί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, αποδέκτες της προσφοράς ήταν:

  • Στην Αθήνα ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για την ενίσχυση των δομών κοινωνικής ένταξης που διατηρεί (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο, Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων κ.α.).
  • Στα Τρίκαλα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων για την ενίσχυση οικογενειών που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.
  • Στη Θεσσαλονίκη το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο που προσφέρει μια ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να ζήσουν την παιδική τους ηλικία με αγάπη, φροντίδα, ζεστασιά, ασφάλεια και σεβασμό.

Επιπλέον, με ιδιαίτερη ευαισθησία, το Ανθρώπινο Δυναμικό της INTERLIFE συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία παραδόθηκαν:

  • Στην ΑΜΚΕ Emfasis Foundation στην Αθήνα που στηρίζει, ανακουφίζει & ενδυναμώνει άτομα που βιώνουν πολλαπλές μορφές αστεγίας, χρόνια άνεργους, οικογένειες σε ακραία φτώχεια, κοινωνικά ευάλωτους νέους, κοινωνικά αποκλεισμένους, μοναχικούς ηλικιωμένους σε κίνδυνο επικείμενης αστεγίας, σε επισφαλή στέγη ή σε κατάσταση δρόμου.
  • Στην Ανεξάρτητη Ανθρωπιστική Οργάνωση PRAKSIS στη Θεσσαλονίκη, που εφαρμόζει προγράμματα ανθρωπιστικής & ιατρικής δράσης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και υπερασπίζεται τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματά τους.

H αξία της προσφοράς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φιλοσοφία της INTERLIFE, ενώ ο εθελοντισμός του Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελεί την ισχυρή ηθική αλυσίδα της.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας