Η ΠΟΑΔ μπόρει να αναδείξει την αξία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή

725
ΠΟΑΔ

Η συμβολή της ΠΟΑΔ στην υποστήριξη του επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή πρέπει να αναδειχθεί στο άμεσο μέλλον. Αυτό θα είναι προτεραιότητα για τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, όπως επισημάνθηκε  στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στις 16/12/2017 στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο των θεμάτων, παρουσιάσθηκε στους συμμετέχοντες από τη Γενική Γραμματέα, κα Μαρία Δημητριάδη – Βιλτανιώτη, ο απολογισμός ενεργειών και δράσεων του Προεδρείου σύμφωνα με την  ειλημμένη απόφαση ενδυνάμωσης της Ομοσπονδίας και αύξησης των Σωματείων – Μελών της.

Επίσης παρουσιάσθηκε από την Ταμία, κα Ευγενία Σβερδίλα, ο οικονομικός απολογισμός του πρώτου έτους θητείας του Συμβουλίου.

Η Πρόεδρος, κα Δήμητρα Λύχρου, ενημέρωσε και ανέλυσε στα Μέλη θέματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα εν όψει της κατάθεσης του τελικού κειμένου του σχεδίου Νόμου για την ενσωμάτωση της Οδηγίας 2016/IDD στον ελληνικό νόμο, και ενημέρωσε παράλληλα για την πορεία της δημιουργίας του Ενιαίου Μητρώου που θα τηρείται στην ΚΕΕ και το οποίο θα είναι έτοιμο σύμφωνα με δέσμευση της ΚΕΕ τον Ιανουάριο του 2018.

Η Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την κατάθεση θέσεων και απόψεων των Συνέδρων των Σωματείων της περιφέρειας* και με την ευχή και την απόφαση όλων το 2018 να είναι έτος ανάκαμψης για τον Κλάδο γενικώς, αλλά και ανάδειξη του καθοριστικού ρόλου της Ομοσπονδίας στην υποστήριξη της αξίας του επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή ειδικώς.


*Στην ΠΟΑΔ συμμετέχουν οι εξής ενώσεις: Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ), Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών ΝΔ Ελλάδος, Σύλλογος Ανεξάρτητων Διαμεσολαβητών Ν. Σερρών, Σωματείο Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων Δ. Μακεδονίας “‘Αγιος Χριστόφορος”, Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Αττικής (ΣΠΑΤΕ) και Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν. Ιωαννίνων.

 

Προηγούμενο άρθροΥδρόγειος Ασφαλιστική: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά
Επόμενο άρθροΠρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης συναλλαγών από την Interamerican