Διαμεσολαβούντες

ΠΟΑΔ: Πραγματοποίησε συνάντηση με την ΕΑΕΕ στις 10 Μαΐου 2024

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών πραγματοποίησε συνάντηση, την Παρασκευή 10/5/2024, στην Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών, με θέμα τις Συμβάσεις Εργου των Ασφαλιστικών Πρακτόρων και Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Διευθύντριας της ΕΑΕΕ, κας Παπασπυροπούλου Ελίνας, του νομικού τμήματος της Ενωσης, του Προέδρου της ΠΟΑΔ, κ. Τσολάκη Ηλία, και του Γενικού Γραμματέα, κ. Μουντάκη Δημήτρη, στο πλαίσιο έναρξης ενός εποικοδομητικού διαλόγου, ώστε να ανοίξει ο φάκελος των συμβασιακών όρων συνεργασίας των Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Πρακτόρων και Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων .

Οι Επαγγελματίες Ασφαλιστικοί Πράκτορες πανελλαδικά, μέλη της ΠΟΑΔ, αποτελούν μοχλό ανάπτυξης και γρανάζι της ασφαλιστικής βιομηχανίας και είναι αυτοί που διαφυλάττουν μεταξύ όλων των υπολοίπων καθηκόντων τους τα συμφέροντα των Ασφαλιστικών Εταιρειών, επικεντρωμένοι στα θετικά αποτελέσματα, με γνώμονα ο κλάδος της Ιδιωτικής Ασφάλισης να έχει ευημερία και ανάπτυξη.

Η προσήλωση στους επαγγελματικούς σκοπούς που επιτελούν και το υψηλό φρόνημα που καθημερινά έχει η πλειοψηφία των Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Πρακτόρων και των Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων είναι και ο μοχλός ανάπτυξης και κερδοφορίας αυτής της βιομηχανίας .

«Η ΠΟΑΔ θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη συνδρομή τους όλα τα Μέλη – Σωματεία της Πανελλαδικά για τη συνεργασία τους στην περαίωση του έργου της», επισημα΄ίνεται καταληκτικά στο δελτίο Τύπου.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας