Η ΠΟΑΔ για τις εκλογές των Επιμελητήριων

865
ΠΟΑΔ

Με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη των νέων Διοικητικών Συμβουλίων των Επιμελητηρίων της χώρας, η ΠΟΑΔ καλεί τα σωματεία-μέλη της να συμμετάσχουν ενεργά στις διαδικασίες είτε ως υποψήφιοι είτε στηρίζοντας με την ψήφο τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που έχουν θέσει υποψηφιότητα.

Στην επιστολή που απέστειλαν προς τα Σωματεία – Μέλη η Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας της ΠΟΑΔ, κ.κ. Δήμητρα – Ιωάννα Λύχρου και Μαρία Δημητριάδη – Βιλτανιώτη, σημειώνουν τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων Διοικητικών Συμβουλίων των Επιμελητηρίων της χώρας  θα πραγματοποιηθούν στις  2-3-4 Δεκεμβρίου 2017.

 Η δημόσια πρόσκληση που  απευθύνουν τα Επιμελητήρια περιέχει αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που αφορούν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, καθώς και τα διαδικαστικά της εκλογής.

Μέχρι την 2α Νοεμβρίου 2017, δηλ. ένα μήνα προ των εκλογών, έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε και να αποφασίσετε για τη συμμετοχή σας.

Μόλις κλείσουν τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών θα θέλαμε με  την βοήθεια των Σωματείων, να κοινοποιήσουμε και να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματα των Συναδέλφων, Μελών μας,  που θα μετέχουν στις  εκλογές, ώστε να τους τιμήσουμε με την ψήφο μας.

Ενδιαφέρει όλους μας η μαζική συμμετοχή και η ενδυνάμωση της Διαμεσολάβησης στις  τάξεις των επαγγελματιών που μετέχουν στα Επιμελητήρια.

Ο  Κλάδος μας προσφέρει πολλά στα κατά τόπους Επιμελητήρια, με την  ετήσια κατάθεση των ασφαλιστηρίων και την υποχρεωτική συνδρομή,  δικαιούται λοιπόν και στήριξης και ανταπόδοσης», καταλήγει η επιστολή.

Προηγούμενο άρθροΣΥΑΕ: Πρόσκληση Για Αιμοδοσία στα γραφεία της Mega Brokers
Επόμενο άρθροΕκδόθηκε ο πρώτος ετήσιος Κοινωνικός Απολογισμός της Μινέττα Ασφαλιστικής