Πλήρης Προληπτικός Έλεγχος Οστεοπόρωσης από την Affidea

1262
Affidea οστεοπόρωση

H Affidea, έχοντας ως πάγια επιδίωξη την εμπέδωση της αξίας της πρόληψης στην υγεία, παρέχει πλήρη προληπτικό έλεγχο οστεοπόρωσης, από τις 12 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου, σε όλα τα Διαγνωστικά της Κέντρα στην Ελλάδα.

Για κάθε προληπτικό έλεγχο που θα διενεργηθεί στο διάστημα αυτό, η Affidea προσφέρει ένα μέρος των εσόδων στον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα, στηρίζοντας έμπρακτα το σημαντικό έργο του. Μία πράξη αγάπης και φροντίδας για όσους το έχουν ανάγκη. Ενισχύστε την προσπάθεια με κάθε εξέταση, φροντίζοντας ταυτόχρονα την σκελετική σας υγεία!

Συγκεκριμένα, το πακέτο εξετάσεων περιλαμβάνει:

  • Ca AIMATOΣ
  • P AIMATOΣ
  • Ca u 24h
  • P U 24h
  • VitD3(OH) 25
  • MΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ και ΔΩΡΕΑΝ 1 ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΕΙΟ

Η σκελετική υγεία μας αφορά όλους!

Η Παγκόσμια Ημέρα για την Οστεοπόρωση καθιερώθηκε κάθε χρόνο στις 20 Οκτωβρίου για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον πληθυσμό σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει από την οστεοπόρωση.

Η οστεοπόρωση είναι μία νόσος που χαρακτηρίζεται από σταδιακή απώλεια οστικής μάζας με αποτέλεσμα τα οστά να γίνονται εύθραυστα και λεπτά και ως εκ τούτου να παρατηρούνται συχνά κατάγματα. Δεν υπάρχουν εμφανή φυσικά σημεία της οστεοπόρωσης με συνέπεια να παραμένει “σιωπηλή” και απαρατήρητη για αρκετά χρόνια εάν δεν ελεγχθεί ειδικά.

Στις γυναίκες η απώλεια της οστικής μάζας επιταχύνεται τα 10 πρώτα χρόνια μετά την εμμηνόπαυση. Μία στις πέντε γυναίκες άνω των 50 ετών πάσχουν από οστεοπόρωση και μία στις τρεις από τις πάσχουσες θα υποστεί κάταγμα. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι το 75% των γυναικών που έχουν οστεοπόρωση δεν το γνωρίζουν.

Επικοινωνήστε με το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea που σας εξυπηρετεί για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματίστε το ραντεβού σας υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας. Μην παραμελείτε την σκελετική υγεία και ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε μια ποιοτική ζωή.

Η Affidea, πάντα πιστή στο όραμα και στις αξίες της, παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιοτικής στάθμης για όλους, εντάσσοντας τις προσφορές στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της. 

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροICAP: Σταδιακή ενίσχυση της θέσης των Γυναικών Ανωτάτων Στελεχών
Επόμενο άρθροMega Brokers: Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Interamerican το 2019