Πιστοποίηση ISO 9001:2015 για την Saint-Gobain Autover Hellas

605
Saint Gobain logo

Η Saint-Gobain Autover Hellas ολοκλήρωσε με επιτυχία τον απαιτούμενο έλεγχο για την πιστοποίησή της με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015, από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα Swiss Approval (μέλους της Swiss Approval International).

Η πιστοποίηση αφορά την εμπορία, διακίνηση και αποθήκευση κρυστάλλων αυτοκινήτων.

Όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε, με την πιστοποίηση, η Saint-Gobain Autover Hellas αποδεικνύει έμπρακτα τη συνεχή δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών, εστιάζοντας:

  • Στην άμεση ανταπόκριση της Εταιρείας στις ανάγκες και προσδοκίες των πελατών της, με έμφαση στη λειτουργικότητα και στο υψηλό επίπεδο γνώσεων του προσωπικού.
  • Στην πλήρη διαφάνεια και αξιοκρατία στην εγκριτική διαδικασία, αναπτύσσοντας αίσθηση ασφάλειας, σιγουριάς και σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών και της Εταιρείας.
  • Στη βέλτιστη αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα διαχείρισης των υπηρεσιών της και μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών της, μέσω του σχεδιασμού, εφαρμογής, παρακολούθησης, ανασκόπησης, διατήρησης και διαρκούς βελτίωσης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015.

Η αξιολόγηση που έλαβε χώρα στις 28/06/2021 πιστοποίησε ότι το Σύστημα Ποιότητας της Saint-Gobain Autover Hellas καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του προτύπου και επιβεβαίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΣωματεία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης σε κάθε πόλη της Ελλάδας
Επόμενο άρθροΗ МеtLife ενημερώνει τους ασφαλισμένους της για την εξαγορά από την NN