Διαμεσολαβούντες

PENCO SA: Νέα στρατηγική συνεργασία για την Ελλάδα με την OneGlobal

Η PENCO SA Μεσίτες Ασφαλίσεων ανακοίνωσε σήμερα, 24 Μαρτίου, στους πελάτες και συνεργάτες της την επίσημη έναρξη της στρατηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία Oneglobal Insurance Broking Limited.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η στρατηγική αυτή συνεργασία έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της προαιρετικής αντανασφάλισης και της ασφάλισης των μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, παρέχοντας ανταγωνιστικές, ευέλικτες και πελατοκεντρικές λύσεις αντασφάλισης σε ασφαλιστικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα.

PENCO SA: Νέα στρατηγική συνεργασία για την Ελλάδα με την OneGlobal

Σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις, με γεωπολιτικά και μακροοικονομικά προβλήματα καθώς και δυσκολίες στις εφοδιαστικές αλυσίδες, η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια επιδεικνύει σημαντική πρόοδο και μεγάλη δυναμική. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναδειχθούν οι αντίστοιχες παγκόσμιες και τοπικές δυνάμεις της Oneglobal και της PENCO στην ελληνική αγορά, για να εξυπηρετηθούν οι συνεχώς διευρυνόμενες και ολοένα πιο περίπλοκες ανάγκες risk management των οργανισμών που έχουν δεσμευτεί να αξιοποιήσουν αυτές τις δυνατότητες στην Ελλάδα για τις επόμενες δεκαετίες.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας