Η Partner Hotel S.A., μια μεγάλη εταιρεία ελληνοιταλικών συμφερόντων με κυρίους εταίρους την Alter Ego S.A., η οποία ανήκει στον Όμιλο Ευρωπαϊκή Πίστη και την Initiative Venete Group (IVH), διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο στα Greek Hospitality Awards 2021, στην κατηγορία “Best Greek Hotel Outsourcing & Facility Management Company”, που διοργανώθηκαν από την Ethos Events.

Στην έβδομη διοργάνωση του θεσμού, επιβραβεύτηκε η Αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, των τουριστικών γραφείων, των ενοικιαζόμενων δωματίων και άλλων εταιρειών συναφών με τον κλάδο του Τουρισμού, μέσα από διαδικασία στην οποία μετείχαν επιτροπή αξιολόγησης και κοινό.

H Partner Hotel S.A., όπως αναφέρεται σχετικά στο δελτίο Τύπου, είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Housekeeping και Facility Management σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων. Στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία έχει χτίσει σταθερές συνεργασίες με μεγάλα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Η κα Ανθή Ηλιοπούλου, Γενική Διευθύντρια της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Η Χρυσή διάκριση μας τιμά ιδιαίτερα και μας εμπνέει να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών επιδόσεων. Πέντε χρόνια πριν οραματιστήκαμε το αύριο του Hotel Outsourcing που χαρακτηρίστηκε τότε ως “mission impossible” από την ελληνική ξενοδοχειακή αγορά. Επιμείναμε, σχεδιάσαμε με λεπτομέρεια κάθε μας βήμα, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στην Ιταλία, χτίσαμε σταθερές συνεργασίες με μεγάλους ξενοδοχειακούς οργανισμούς και επιβεβαιώσαμε ότι το καινοτόμο μοντέλο των υπηρεσιών που παρέχουμε αποτελεί σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης των ελληνικών ξενοδοχείων».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΑπο το φωτογραφικό αρχείο της “Α.Α.” (21)
Επόμενο άρθροHellas Direct: Δωρεά €10.000 στον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας