Δράσεις ΕΚΕ

Hellas Direct: Δωρεά €10.000 στον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας

Σε δωρεά ύψους €10.000 προχωρεί η ασφαλιστική εταιρεία Hellas Direct προς τον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας, συμβάλλοντας έτσι στην αγορά ενός πυροσβεστικού οχήματος.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, μετά τη συνδρομή της, τον Αύγουστο, σε είδη πρώτης ανάγκης, την ώρα που η φωτιά στη Βαρυμπόμπη ήταν σε εξέλιξη, η Hellas Direct παραμένει στο πλευρό των ανθρώπων που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή με όλες τους τις δυνάμεις.

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της φωτιάς, την πυροπροστασία και την προστασία του περιβάλλοντος, η Hellas Direct προσφέρει στον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας το ποσό των €10.000 ως ενίσχυση στις δράσεις του. Ήδη ο ΣΕΑΔ παρήγγειλε και περιμένει να παραλάβει το πυροσβεστικό όχημα.

«Το πιο δύσκολο πράγμα είναι η απόφαση να δράσεις, τα υπόλοιπα είναι απλώς επιμονή… Και πήραμε την απόφαση να φτιάξουμε τους καιρούς στο μέλλον να είναι καλύτεροι από όλες αυτές τις τραγωδίες που ζήσαμε στο παρελθόν και οι οποίες πρέπει να μας διδάξουν ότι είναι ανάγκη να κάνουμε ό,τι μας αναλογεί για να μην τις ξαναζήσουμε ποτέ. Σε αυτό μας το όνειρο, ευχαριστούμε την Hellas Direct που στάθηκε εξαρχής δίπλα μας, άξιος συμπαραστάτης της υλοποίησής του» δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας, κ. Νικόλαος Κατσιμπέρης.

«Το περασμένο καλοκαίρι έτρεξαν από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της φωτιάς δίνοντας δύσκολη μάχη. Βρεθήκαμε κι εμείς κοντά τους, θυμάμαι την κούραση αλλά και την αποφασιστικότητά τους. Μας είχαν υποδεχθεί συγκινημένοι, με συγκίνηση κι εμείς δείχνουμε σήμερα για ακόμα μια φορά την ευγνωμοσύνη μας» τόνισε ο συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct, κ. Αλέξης Πανταζής. 

«Είναι χαρά και τιμή μας να είμαστε έμπρακτα δίπλα σε ανθρώπους που δεν περιμένουν την αλλαγή να συμβεί αλλά γίνονται κινητήρια δύναμη και μέρος της» δήλωσε ο συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct, κ. Αιμίλιος Μάρκου.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας