Εκπαίδευση

Παρουσίαση του προγράμματος μετεκπαίδευσης που υποστηρίζει ο ΠΣΣΑΣ

Tο νέο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης Διοίκησης Πωλήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων του ΕΙΑΣ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το EFICERT και υπό αιγίδα του ΠΣΣΑΣ, παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση, στις 26 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης απευθύνεται πρωτίστως σε Μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων και έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να ανταποκρίνεται στα κύρια εργασιακά ενδιαφέροντά τους, αυτά της Ανάπτυξης και της Διοίκησης Πωλήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων. 

Στόχοι Προγράμματος

Κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι:

  • Να αναλύσει διεξοδικά τους παράγοντες που επιδρούν και επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας και της απόδοσης των ανθρώπινων ή φυσικών Δικτύων Πωλήσεων.
  • Να προτείνει, εν μέσω των σημαντικών εξελίξεων και αλλαγών, τα ενδεδειγμένα μοντέλα οργάνωσης και λειτουργίας αυτών των Δικτύων Πωλήσεων.
  • Να προτείνει τεκμηριωμένους τρόπους επαύξησης της απόδοσης και της αποτελεσματικότητάς τους.
  • Να συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων τους, δια της εφαρμογής κατάλληλων μεθόδων διοίκησης τους.
  • Να παρουσιάσει, κατά τρόπο εμπεριστατωμένο τις προκλήσεις και τις συνθήκες του «αύριο», προς τον σκοπό της αξιοποίησής τους δια των κατάλληλων μοντέλων οργάνωσης και διοίκησης.

Στο σύνολο των ενοτήτων του, το Πρόγραμμα επιδιώκει να εμφυσήσει στα συμμετέχοντα στελέχη άριστο πνεύμα διοίκησης και εμπράκτως να συμβάλει στην περαιτέρω ανέλιξη των σχετικών δεξιοτήτων, γνώσεων, αντιλήψεων και εμπειριών τους.

Τίτλοι Σπουδών και αναγνωρισιμότητα

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος θα λάβουν Βεβαίωση Μετεκπαίδευσης στη Διοίκηση Πωλήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, καθώς και την πιστοποίηση European Insurance Intermediary του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Πιστοποιήσεων EFICERT.  Θα εμφανίζονται, κατόπιν συγκατάθεσής τους, στις κατάλληλες ενότητες των ιστοσελίδων του Ινστιτούτου Στρατηγικής Ηγεσίας και Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Πανεπιστημίου Πειραιώς, του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών και της EFICERT.

Οι Διδάσκοντες

Διδάσκοντες στο Πρόγραμμα είναι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές και Τεχνογνώστες της Ασφαλιστικής Αγοράς, ειδικότερα της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, ως ακολούθως:

O κος Γιάννης Πολλάλης, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος, Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης και Ηγεσίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Επισκέπτης Καθηγητής του Syracuse University της Νέας Υόρκης.

Ο κος Αντώνης Ζαΐρης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Νεάπολης της Κύπρου (Πάφος) και Επιστημονικός Συνεργάτης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Ο κος Ζαΐρης είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διδάκτωρ Οικονομικής Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Εμπορίου.

O κος Λεωνίδας Χυτήρης, Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ανθρωπίνων Πόρων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου.

O κος Αντώνης Κατσαλής, διδάκτωρ του Exeter University της Μ. Βρετανίας, με υψηλή εξειδίκευση επί θεμάτων Επικοινωνίας, Οργάνωσης και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων.

H Δρ. Σμαρούλα Παντελή, εμπειρότατη Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Surrey της Αγγλίας, κάτοχος Μ.Sc. και Ph.D. in Psychology.

Στο Πρόγραμμα διδάσκουν, επίσης, ως προσκεκλημένοι Guest Speakers, επίλεκτοι Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και Industry Experts.

Διάρκεια και Εγκαταστάσεις Διεξαγωγής

Το Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης είναι διάρκειας σαράντα (40) εκπαιδευτικών ωρών, πλέον ειδικής εκπαιδευτικής ενότητας e-learning, και θα διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών και, κατόπιν ανακοίνωσης, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πειραιώς kάθε δεύτερη Τετάρτη, από την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 έως και την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020, 16.00-19.20

Εναλλακτικά, Μέλη του Συνδέσμου εκτός Αττικής, μπορούν να παρακολουθήσουν τις εκπαιδευτικές συνεδρίες του Προγράμματος σε περιβάλλον webinar.

Σημειώνεται ότι η ενότητα ασύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, e-learning, θα έχει την έναρξή της τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, θα εξελίσσεται έως την Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 και θα εμπεριέχει θεματολογία need analysis, κατά τις επιταγές της EFICERT.

Κόστος συμμετοχής – online εγγραφές: https://salesmanagement.eventsadmin.com/Register

Πλέον των προαναφερομένων διδάκτρων, προβλέπεται προαιρετικό κόστος πιστοποίησης EFICERT και ανάρτησης των στοιχείων των Αποφοιτούντων  του Προγράμματος στην ευρωπαϊκή ιστοσελίδα της, ύψους €60. Το ποσόν θα καταβληθεί στο Ε.Ι.Α.Σ., μετά την ολοκλήρωση του όλου Προγράμματος.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας