Παρουσίαση των Full [Home] στα δίκτυα της Εθνικής Ασφαλιστικής

393

Με μεγάλο ενθουσιασμό και σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσιάστηκαν στο εταιρικό δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής, τα νέα ευέλικτα προγράμματα κατοικίας Full [Home].

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την 29/5/2019 στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή της Διοίκησης της εταιρείας και 180 Επιθεωρητών, Προϊστάμενων γραφείων, Αναπληρωτών Προϊστάμενων γραφείων και Προϊστάμενων ομάδας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Μιχάλης Τάτσης, καλωσορίζοντας στο βήμα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Σταύρο Κωνσταντά, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους συμμετέχοντες.

Ακολούθησε παρουσίαση από τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή, κ. Γιώργο Μακρή, τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing και Δημόσιων Σχέσεων, κ. Γιάννη Σηφάκη, τον κ. Μιχάλη Τάτση και την Προϊστάμενη Τομέα Marketing, κα Λουίζα Τσιροπούλου.

Τις προσεχείς εβδομάδες θα ακολουθήσει σειρά εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, με τη συμμετοχή όλου του παραγωγικού δικτύου της εταιρείας (agency και πρακτορειακό).

Υπενθυμίζουμε πως η Εθνική Ασφαλιστική σχεδίασε και δημιούργησε τη νέα ανταγωνιστική σειρά προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας, Full [Home], που διατίθεται σε 4 διαφορετικά πακέτα, τα Basic, Extra, Advance και Max. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα επιλογής πακέτου με ή χωρίς ποσό απαλλαγής, προσφέροντας στους πελάτες της την ευελιξία να επιλέξουν τις καλύψεις που επιθυμούν, με ένα εξαιρετικά προσιτό κόστος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα για τις γυναίκες από τη Farantouris Insurance & Financial Advisosrs
Επόμενο άρθροAπό το coctail party της «Ασφαλιστικής Αγοράς» στο Cook & Look