Διαμεσολαβούντες

ΠΑΡΟΝ: Βραβεύτηκε από τη Eurolife FFH

Το Ασφαλιστικό Γραφείο ΠΑΡΟΝ τα τελευταία χρόνια, παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης της Eurolife FFH, αποδεικνύοντας εμπράκτως την εμπιστοσύνη που δείχνει απέναντι στην Eurolife FFH, αναγνωρίζοντας παράλληλα την συμβολή της Εταιρείας στην ενίσχυση και στην ενδυνάμωση του έργου του ΠΑΡΟΝ.

ΠΑΡΟΝ: Βραβεύτηκε από τη Eurolife FFH

Έτσι το 2020 το ΠΑΡΟΝ κατέλαβε την 5η θέση στην τελική κατάταξη, παρά τον αυξανόμενο ανταγωνισμό και τις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες της πανδημίας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, τα αποτελέσματα αυτά, αφορούν στην παραγωγή σε νέες ασφαλιστικές εργασίες στον Κλάδο Ζωής και Υγείας την περίοδο 1/1/2020 με 31/12/2020 και επιβεβαιώνουν ότι το ΠΑΡΟΝ πρωταγωνιστεί στον κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και αποτελεί ένα πυλώνα ανάδειξης του Ανθεκτικού και Σύγχρονου Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Το ΠΑΡΟΝ έχει ως Όραμα του να γίνει σημείο αναφοράς στην Ασφαλιστική Αγορά για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την υποστήριξη και την κερδοφορία που προσφέρει στο Σύνολο των Συνεργατών του!

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας