Διαμεσολαβούντες

Οι βραβεύσεις επιβεβαιώνουν πως η Mega Brokers είναι πρότυπο διαμεσολάβησης

Εποχή διαδικτυακών βραβεύσεων και αποτελεσμάτων για τις ασφαλιστικές εταιρείες και για άλλη μια φορά, η Mega Brokers αναδεικνύεται ως η κορυφαία στον χώρο, κατακτώντας ακόμη 2 βραβεία.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου η αρχή έγινε με τη διάκριση για τη Mega Brokers στον Κλάδο Ζωής και στον Κλάδο Αυτοκινήτου από την EUROLIFE FFH όπου βάσει των παραγωγικών της αποτελεσμάτων επιβραβεύτηκε με το έπαθλο της χρήσης δύο αυτοκινήτων.

Σε συνέχεια η AIG Ασφαλιστική βράβευσε τη Mega Brokers ως κορυφαίο Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή στην κατηγορία «Βραβεία Συνεργατών με Πολυκωδικό Δίκτυο και έδρα Αθήνα» | Μικτής Παραγωγής Commercial & Consumer 2020».

Οι επιτυχίες αυτές αποδεικνύουν πως ο πρωταθλητισμός είναι στο «dna» της εταιρείας και των συνεργατών της που καθημερινά προσπαθούν να βελτιώνονται και να επιτυγχάνουν ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους.

Η παραμονή στην κορυφή των εξελίξεων της αγοράς ιδιωτικής ασφάλισης είναι μια επιλογή που η Mega Brokers υπηρετεί σταθερά καθώς για πολλά έτη βρίσκεται στην 1η θέση του τομέα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Mega Brokers, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου: «Το 2021 μας βρίσκει πιο ισχυρούς από ποτέ και με ένα νέο στρατηγικό πλάνο το οποίο μας δημιουργεί διάθεση για περαιτέρω ανάπτυξη και νέες επιτυχίες. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον επικεντρωνόμαστε στις τεχνολογικές εξελίξεις και τις πρακτικές υψηλής ποιότητας.»

Οι διακρίσεις που έχει αποσπάσει η Mega Brokers για τα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα από πληθώρα ασφαλιστικών εταιρειών τόσο για το 2019 όσο και για το 2020 αντικατοπτρίζουν την εμπιστοσύνη πελατών, συνεργατών και ασφαλιστικής αγοράς.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας