Διαμεσολαβούντες

Παρόν: Ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων συνεργατών 2021

Την Τετάρτη 07/12/2022, πραγματοποιήθηκε, με πολύ μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση που διοργάνωσε το Ασφαλιστικό Γραφείο ΠΑΡΟΝ, στο εναλλακτικό και εντυπωσιακό ART FACTORY, με θέμα: «Βραδιά Βραβεύσεων Συνεργατών 2021».

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος αναφέρθηκε στις πιέσεις που δέχονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ωστόσο τόνισε πως η ασφαλιστική διαμεσολάβηση, που αφορά σε ένα επάγγελμα ιδιαίτερα απαιτητικό, έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και αποτελεί μοχλό ανάπτυξης και προόδου της ελληνικής κοινωνίας. Στο σημείο αυτό αναφέρθηκε στην εξέλιξη του ΠΑΡΟΝ, στον εκσυγχρονισμό του και στην ποιότητα των εργασιών του.

Στη συνέχεια, ακολούθησε χαιρετισμός του Αντιπροέδρου της Insurance Europe, Προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife FFH, κ. Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου, ο οποίος τόνισε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ του ΠΑΡΟΝ και της Eurolife, αλλά και την ποιότητα που διακρίνει τη συνεργασία αυτή, η οποία δημιουργεί υψηλά αποτελέσματα.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Πίστης & Αllianz Eλλάδος, κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, ο οποίος τόνισε την αξία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και την άριστη συνεργασία του ΠΑΡΟΝ με τις δύο εταιρείες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας Groupama, κ. Χρήστος Κάτσιος, ο οποίος αναφέρθηκε στο δύσκολο και ρευστό οικονομικό περιβάλλον, στα εξαιρετικά αποτελέσματα του ομίλου και στην άριστη συνεργασία της εταιρείας με το ΠΑΡΟΝ, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας Interasco, κ. Κάρολος Σαΐας, ο οποίος περιέγραψε και ερμήνευσε το οικονομικό περιβάλλον ενώ, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, επιβεβαίωσε την ενίσχυση της συνεργασίας της εταιρείας με το ΠΑΡΟΝ.

Παρόν: Ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων συνεργατών 2021

Χαιρετισμούς, επίσης, απηύθυναν ο κ. Αντώνης Χρηστίδης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο κ. Γιώργος Παρισάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Μινέττα Ασφαλιστικής, και ο κ. Γιώργος Καραβίας, Ιδρυτής και Διαχειριστής της KARAVIAS Undewriting Agency Coverholder at Lloyd’s.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΡΟΝ, κ. Νίκος Τούμπας, στην εισήγησή του αναφέρθηκε στα έργα και στις δράσεις που υλοποίησε το ΠΑΡΟΝ τα τελευταία δύο έτη, παρουσίασε τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας και ανακοίνωσε τα σχέδια και τους υψηλούς στόχους της εταιρείας για την νέα χρονιά. Επίσης, ανακοίνωσε, μαζί με την κα Αναστασία Κουτσούκου, Co Owner και Business Manager της εταιρείας πληροφορικής Oneshoft, τη στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών και τα νέα project που ετοιμάζουν. Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της New Health System, κ. Χρήστος Ζαχαράτος, στον σύντομο χαιρετισμό του, ανακοίνωσε τον σχεδιασμό αποκλειστικών προγραμμάτων για το ΠΑΡΟΝ και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.

Η Εμπορική Διευθύντρια, κα Χριστίνα Φυτέα, στην εισήγησή της, αναφέρθηκε στις δυσχερείς συγκυρίες των τελευταίων ετών όσον αφορά στο δυσμενές χρηματοοικονομικό περιβάλλον και στις επιπτώσεις του, ενώ παράλληλα περιέγραψε με ποιον τρόπο το ΠΑΡΟΝ αντέδρασε στις συνεχόμενες αλλαγές, πως απέκτησε ευελιξία και πως υιοθέτησε καινοτόμες συμπεριφορές με μόνη στόχευση την αύξηση της παραγωγικότητας των συνεργατών του και την εξασφάλιση της βιωσιμότητας όλου του οργανισμού. Ολοκληρώνοντας τόνισε πως η καρδιά της ανθεκτικότητας του ΠΑΡΟΝ είναι οι σχέσεις ζωής που χτίζονται με τους συνεργάτες του.

Παρόν: Ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων συνεργατών 2021

Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι βίωσαν μοναδικές στιγμές από τον Άγγελο Πεντάρη drummer και motivational speaker, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του. Σε ηλικία μόλις τεσσάρων μηνών διαγνώστηκε με εγκεφαλική αναπηρία, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε μέσα από πολύ σκληρή δουλειά και απεριόριστα ψυχικά αποθέματα και ψυχικό σθένος να τα καταφέρει. Μίλησε για την πίστη του πως δεν υπάρχουν προβλήματα καταδικασμένα να μένουν άλυτα και τόνισε: «Εκείνο που θέλω είναι να προσπαθώ, να δοκιμάζω, να ζω. Να μην αισθανθώ ποτέ ότι υπήρξαν πράγματα που ήθελα, αλλά δεν τόλμησα να κάνω».

Το πρώτο μέρος της Εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με τις Βραβεύσεις των συνεργατών του ΠΑΡΟΝ για το έτος 2021, τα βραβεία φιλοτεχνήθηκαν από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και ήταν ευγενική χορηγία της εταιρείας Karavias Undewriting Agency Coverholder at Lloyd’s. Μία μεγάλη έκπληξη επεφύλασσε το διοικητικό προσωπικό του ΠΑΡΟΝ στον κ. Ψιμάρα Θάνο και στην κα Χριστίνα Φυτέα και αυτή δεν ήταν άλλη από την Βράβευση τους με το μήνυμα:

 «Aνεβαίνοντας αργά και σταθερά τα σκαλιά της επιτυχίας, με μεγάλη επιτυχία. Στα δύσκολα και στα εύκολα. Σας στηρίζουμε. Η ομάδα σας».

Την Εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η δημοσιογράφος κα Ντόρα Κουτροκόη, η οποία παράλληλα παρουσίασε τους χορηγούς της Εκδήλωσης: Gold χορηγός EUROLIFE FFH, Silver χορηγός GROUPAMA Aσφαλιστική, Bronze χορηγοί EΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, Karavias Undewriting Agency Coverholder at Lloyd’s, ONESHOFT, NEW HEALTH SYSTEM.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε σε ένα όμορφο περιβάλλον με καλό φαγητό, ποτό και εξαιρετικές μουσικές επιλογές από τον Dj Δημήτρη Κορρέ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας