Διαμεσολαβούντες

ΠΑΡΟΝ: Ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων συνεργατών 2022

Τη Δευτέρα 11/12/2023 πραγματοποιήθηκε, με πολύ μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση των Βραβεύσεων των Κορυφαίων Συνεργατών για το έτος 2022, που διοργάνωσε το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας EUROLIFE FFH, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμβολή της ιδιωτικής ασφάλισης στον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της χώρας, καθώς και στη στρατηγική συνεργασία που διατηρεί η EUROLIFE FFH με το ΠΑΡΟΝ, τη βαθιά εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ των δύο οργανισμών, η οποία και δημιουργεί σπουδαία αποτελέσματα.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης η κα Ναταλία Γιαννιού, General Sales Manager της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, ο κ. Γιώργος Καραβίας, Ιδρυτής και Διαχειριστής της KARAVIAS Undewriting Agency Coverholder at Lloyd’s, ο Γενικός Διευθυντής της INTERAMERICAN, κ. Τάσος Ηλιακόπουλος, ο Εμπορικός Δ/ντής της HELLAS DIRECT, κ. Κων/νος Καλημέρης, και η Επικεφαλής Τομέα Ανάπτυξης Ελεύθερου Δικτύου της Groupama Ασφαλιστικής, κα Κάτια Χουρμούζη.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΡΟΝ, κ. Νίκος Τούμπας, στην εισήγηση του, αναφέρθηκε στα έργα και στις δράσεις που υλοποίησε το ΠΑΡΟΝ τον τελευταίο χρόνο, παρουσίασε τα εξαιρετικά οικονομικά και παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρίας με την αύξηση του κύκλου εργασιών να αγγίζει το 10,66%. Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Τούμπας ανακοίνωσε τα σχέδια και τους υψηλούς στόχους της εταιρείας για τη νέα χρονιά και εξέφρασε την πεποίθησή του πως το ΠΑΡΟΝ, τα επόμενα χρόνια, θα συνεχίσει να παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα, βελτιώνοντας συνεχώς όλους τους οικονομικούς και ποιοτικούς του δείκτες.

Στη συνέχεια, ο ιδρυτής του Paron North και στρατηγικός εταίρος του ΠΑΡΟΝ, κ. Φάνης Μπούκης, αναφέρθηκε στους πυλώνες που θα επιδράσουν στην ανάπτυξη του ΠΑΡΟΝ σε βάθος πενταετίας. Την ποιότητα ως κριτήριο συνεργασίας, το δίκτυο παραγωγής αλλά και καλλιέργειας της φιλοσοφίας, την κουλτούρα που επιμερίζει τη δύναμη στους συνεργάτες, καθώς και τον ρόλο των ασφαλιστικών εταιρειών και της πολιτείας. 

Η Εμπορική Διευθύντρια, κα Χριστίνα Φυτέα, στην εισήγηση της τόνισε τον πολυδιάστατο ρόλο των ασφαλιστικών εταιριών αλλά και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην εξασφάλιση των πολιτών, στον ρόλο που διαδραματίζει η πολιτεία αλλά και στο τι πραγματικά πρέπει να γίνει από όλους έτσι ώστε να αυξηθεί ο δείκτης διείσδυσης της ιδιωτικής ασφάλισης στην κοινωνία. Χαρακτηριστικά είπε πως:“ Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να δημιουργήσουμε ένα θετικό περιβάλλον”. Αναφέρθηκε επίσης, στις δράσεις καινοτομίας του ΠΑΡΟΝ και στην συνεχόμενη αναβάθμιση του Οικοσυστήματος ΠΑΡΟΝ καθώς και στον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρίας που αφορά στην ενίσχυση δράσεων και πολιτικών προς την εταιρική διακυβέρνηση, την κοινωνία και το περιβάλλον (ESG).

Οι εξειδικευμένοι εξωτερικοί σύμβουλοι του ΠΑΡΟΝ, κα Αναστασία Κουτσούκου, σινιδρύτρια της εταιρίας πληροφορικής Οnesoft, η κα Δόρα Πλαγιώτη, σύμβουλος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης & Ανθρώπινου Δυναμικού, και η Yoga & Fitness Instructor, κα Γιάννα Τζίμα, αναφέρθηκαν στη συνεργασία τους με την ομάδα ΠΑΡΟΝ και τους τομείς δράσεις τους -την ψηφιακή καινοτομία, την επιχειρηματική ανθεκτικότητα και το Ευ Ζην- αλλά και τις δράσεις που από κοινού θα πραγματοποιήσουν το 2024.

Το πρώτο μέρος της Εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με τις Βραβεύσεις των κορυφαίων συνεργατών του ΠΑΡΟΝ για το έτος 2022, ενώ τιμητική διάκριση παρέλαβε η κα Αθηνά Μπάλα, υπεύθυνη μηχανογράφησης, για την πολυετή και σπουδαία συμβολή της.

Την Εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η εξαιρετική δημοσιογράφος κυρία Ντόρα Κουτροκόη, η οποία παράλληλα παρουσίασε τους χορηγούς της Εκδήλωσης: Gold χορηγός: EUROLIFE FFH, Silver χορηγός: ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, Bronze χορηγοί: KARAVIAS underwriting Agency, HELLAS DIRECT, GROUPAMA Ασφαλιστική, INTERAMERICAN Part of ACHMEA, Διεύθυνση Πωλήσεων Ε.Μαχειμάρη ALLIANZ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ μία εταιρεία της ALLIANZ, Eurocover, Onesoft.

Η συνέχεια ήταν συναρπαστική με τη μυστηριακή παράσταση Cabaret de Piree, όπου πέντε performers ένωσαν τη δύναμη τους και ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους μέσα από τραγούδια, χορό και λόγο.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας