Παράρτημα στις ΗΠΑ ίδρυσε το IFAAcademy

182
IFAAcademy USA
Ο κ. Π. Λελεδάκης, με την κa Celia Akrivi, εκπρόσωπο του IFAAcademy στην αμερικάνικη αγορά, και τον κ. Tariq Khan της εταιρείας Global Diversity Μarketing, με την οποία προχωρούν οι συζητήσεις για στρατηγική συνεργασία.

Ο στόχος του Founder & CEO του IFAAcademy, κ. Παναγιώτη Λελεδάκη, για επέκταση των δραστηριοτήτων του Οργανισμού παγκοσμίως υλοποιείται και με τη δημιουργία παραρτήματος στις ΗΠΑ.

Όραμά του παραμένει η ευρεία διάδοση στην κοινωνία της ιδέας ότι η “Ιδιωτική ασφάλιση είναι η πιο έξυπνη χρηματοοικονομική ιδέα κοινωνικής συμμαχίας”, μέσω της νέας βραβευμένης μεθοδολογίας και software διαχείρισης ασφαλίσιμων κινδύνων, που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στη συμβουλευτική ασφαλίσεων.

Ο κ. Λελεδάκης βρέθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, όπου ανακοίνωσε νέες επαγγελματικές συνεργασίες με εξειδικευμένα στελέχη που θα εκπροσωπούν το IFAAcademy στην αμερικάνικη αγορά και θα συμμετέχουν στο Board of advisors και στο research center του οργανισμού. Παράλληλα, πραγματοποίησε συναντήσεις σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη, για στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλους αμερικανικούς οργανισμούς, οι οποίες θα κοινοποιηθούν σύντομα.

Τα στελέχη του IFAAcademy πήραν μέρος και στο παγκόσμιο συνέδριο HUBWEEK, στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα event παγκοσμίως, που συνδιοργανώνεται από τα πανεπιστήμια ΜΙΤ & Harvard, και φιλοξενεί παρουσιάσεις των τελευταίων τάσεων της τεχνολογίας και καινοτομίας.

Στο πλαίσιο της HUBWEEK, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το MIT Enterprise Forum Greece & το Ελληνικό Προξενείο στη Βοστώνη και έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο της πόλης. Σε αυτή παρευρέθηκαν σημαντικοί ιδρυτές καινοτόμων startups παγκοσμίως, mentors, επενδυτές, ενώ το παρών έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Λελεδάκης παρουσίασε την καινοτόμο μεθοδολογία και τα εταιρικά λογισμικά I.R.M.A. & B.R.M.A. του project “Insurable Risk Management”. Με αυτή τη νέα μεθοδολογία και software διαχείρισης ασφαλίσιμων κινδύνων, που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στη συμβουλευτική ασφαλίσεων, το IFAAcademy συμμετείχε στον διαγωνισμό του πανεπιστημίου ΜΙΤ για τις καλύτερες ελληνικές startups και πέτυχε να είναι μεταξύ των finalists.

Μετά από σπουδαίες εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις, το IFAAcademy έχει ως στόχο την προώθηση & τη διαρκή εξωστρέφεια της ιδέας της αναβάθμισης του ασφαλιστικού θεσμού σε ευρείς κύκλους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η ταχύτατα ανοδική πορεία αυτής της ελληνικής προσπάθειας είναι αξιοσημείωτη και το ταξίδι προς την υλοποίηση των στόχων και του οράματος του οργανισμού αναμένεται μεγάλο και συναρπαστικό!