Εταιρείες

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Andrzej Klesyk, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνεδρίασης, ενημέρωσε τα Μέλη του Συμβουλίου για την πρόθεσή του να παραιτηθεί, καθώς πρόκειται να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε νέες προκλήσεις.

Όπως αναφέρει η Εταιρεία στην ανακοίνωσή της, το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Klesyk για τη συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων της Εταιρείας και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες.

Στη συνέχεια της συνεδρίασης, ανακοινώθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έχει τη χαρά να προτείνει, ως νέο Μέλος και υποψήφιο για τη θέση του Προέδρου, τον κ. Νάσο Ζαρκαλή.

Ο κ. Ζαρκαλής διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διαφορετικά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επιχειρηματικά πεδία καθώς και ισχυρό υπόβαθρο στην ελληνική αγορά. Τα προσόντα και η εμπειρία του θα αποτελέσουν, για την Εθνική Ασφαλιστική, ιδιαίτερο πλεονέκτημα στην αντιμετώπιση κάθε μελλοντικής επιχειρηματικής πρόκλησης.

Η τοποθέτηση του κ. Ζαρκαλή υπόκειται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης καταλληλόλητας και, για τον λόγο αυτόν, η ημερομηνία έναρξης της θητείας του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα ανακοινωθεί σε επόμενο χρόνο.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας