Πάνορμος: Ξεχώρισε με την παρουσία του στην 87η ΔΕΘ

567

Το Συνεργατικό Διαμεσολαβητικό Σχήμα ΠΑΝΟΡΜΟΣ, στο πλαίσιο της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του στο ασφαλιστικό οικοσύστημα της χώρας, συμμετείχε στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προβάλλοντας τη δραστηριότητά του στους παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς, στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και στην ευρύτερη κοινωνία.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Συνεταίροι, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, κ. Κλήμη Δημαρχιάδη, στελέχωσαν το stand του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, σε περίπτερο που εξασφάλισε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Δεκάδες Συνάδελφοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, όλων των βαθμίδων, τον επισκεφτήκαν, παρακολούθησαν βίντεο και φωτογραφικό υλικό, ενημερώθηκαν για την πορεία του Συνεργατικού Σχήματος και αρκετοί εκδήλωσαν ενδιαφέρον για ένταξή τους σε αυτό. Επίσης, έγιναν συναντήσεις με στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών και συζητήθηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέες συνεργασίες.

Το stand του ΠΑΝΟΡΜΟΥ τίμησαν και εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, σωματείων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Βορείου Ελλάδος, της αυτοδιοίκησης, άλλοι εκθέτες, διάφοροι επαγγελματίες και βουλευτές.

«Ιδιαίτερη ικανοποίηση μας έδωσε το έντονο ενδιαφέρον από άλλους επαγγελματικούς κλάδους, για δημιουργία παρόμοιων συνεργατικών σχημάτων, μιμούμενοι το καινοτόμο και επιτυχημένο μοντέλο του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, αφού όλο και περισσότεροι αποδέχονται πλέον, ότι η συνεργατικότητα μεταξύ των επιχειρήσεων είναι απαραίτητη για την περαιτέρω ανάπτυξη των ιδίων, αλλά και γενικότερα της οικονομίας της χώρας.

Προχωράμε δυναμικά και συνεχίζουμε να διαδίδουμε το όραμά μας, το οποίο αποτελεί μία ξεκάθαρη, αξιόπιστη εναλλακτική λύση συνεργασίας προς κάθε Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή, βασισμένο στην ισότητα, στη τεχνολογία και στην επέκταση του συνεργατικού πνεύματος», επισημαίνεται σχετικά.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΣυνήγορος του Καταναλωτή: 14.000 αναφορές το 2022
Επόμενο άρθροHellas Direct: Με νέα πλατφόρμα βοηθά όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων να πάρουν την έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ