Διαμεσολαβούντες

Πάνορμος: Στα Καλάβρυτα για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Το Σάββατο, 04/02/2023, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Συνέταιροι του Συνεργατικού Σχήματος «Πάνορμος» επισκέφθηκαν τα Καλάβρυτα, με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, με αφετηρία την Αθήνα, τα Μέλη της εταιρείας, συνοδευόμενα από τις οικογένειές τους, έφτασαν στο Διακοπτό, όπου επιβιβάστηκαν στον οδοντωτό και απόλαυσαν μια μοναδική διαδρομή, περίπου μίας ώρας, διασχίζοντας το φαράγγι του Βουραϊκού.

Επόμενος σταθμός ήταν το Δροσάτο, όπου τα Μέλη είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Υδροηλεκτρικού Φράγματος της περιοχής. Εκεί, ο Εταίρος κ. Ηλίας Γεωργουλέας, ιδιοκτήτης της εταιρείας GMM, παρουσίασε αναλυτικά το Αμοιβαίο Κεφάλαιο «Green Energy Fund».

Ακολούθησε γεύμα, η κοπή της πίτας καθώς και οι βραβεύσεις Συνεταίρων για τις εξαιρετικές επιδόσεις του προηγούμενου έτους. Συγκίνηση προκάλεσε η βράβευση-έκπληξη του Αντιπροέδρου, κ. Λάμπρου Κωνσταντίνου, για την πολύπλευρη και πολύτιμη συνεισφορά του στις εργασίες του Συνεταιρισμού, από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του.

Κατά την επίσκεψη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνεργατικού Σχήματος, κ. Κλήμης Δημαρχιάδης, επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, η σταθερά αναπτυξιακή και κερδοφόρος πορεία του Συνεταιρισμού, αλλά και οι ισχυροί δεσμοί που συνδέουν τα Μέλη του. Σε εξαιρετικό κλίμα σύμπνοιας και συνεργατικότητας, οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση και αναχώρησαν για το ταξίδι της επιστροφής γεμάτοι όμορφες εμπειρίες και εικόνες.  


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας