Πάνορμος: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

874

Την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Συνεταίρων του Συνεργατικού Σχήματος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών “ΠΑΝΟΡΜΟΣ”, με θέμα τη Διαχειριστική Χρήση του 2022.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη εξειδικευμένης εταιρείας τηλεδιασκέψεων, η συμμετοχή των Εταίρων ήταν σχεδόν καθολική. Συζητήθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός, εγκρίθηκαν ο Ισολογισμός και Λογαριασμός Αποτελεσμάτων, η Έκθεση του Εποπτικού Συμβουλίου και η Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού & Εποπτικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη, για πράξεις διοίκησης και διαχείρισης.

Ακολούθησε ενημέρωση από τον Πρόεδρο, κ. Κλήμη Δημαρχιάδη, για τη γενικότερη δραστηριότητα και τις πρωτοβουλίες που ελήφθησαν από τη Διοίκηση, οι οποίες οδήγησαν στην εντυπωσιακή πορεία της Εταιρείας, που, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, καταγράφει κέρδη, με αποτέλεσμα την αύξηση της αξίας της Συνεταιριστικής Μερίδας.

Στη συνέχεια, ακολούθησε γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των Συνεταίρων, για την περαιτέρω πορεία του ΠΑΝΟΡΜΟΥ. Κοινή εκτίμηση όλων είναι ότι το πρώτο και μοναδικό Cluster της ελληνικής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, με τα πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα της περσινής χρονιάς, επιβεβαιώνει την ισχυρή και σταθερά αναπτυξιακή του τροχιά, αφού τα εισοδηματικά οφέλη που αποκόμισαν τα Μέλη του, προβλέπεται να είναι ακόμα μεγαλύτερα το 2023.

Πάνορμος: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΠαράταση περιόδου υποβολής αιτήσεων για το University of Athens MBA
Επόμενο άρθροΓραφείο Διεθνούς Ασφάλισης: Νέα Διαχειριστική Επιτροπή