Διαμεσολαβούντες

Πάνορμος: Εκπαίδευση στα προγράμματα της Syndea Ασφαλιστικής

Μία ακόμη επίσκεψη στα γραφεία της Syndea Ασφαλιστικής πραγματοποίησαν, στις 24 Απριλίου, ο Πρόεδρος, κ. Κλήμης Δημαρχιάδης, το Διοικητικό Συμβούλιο και Μέλη του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΑΝΟΡΜΟΣ.

Σύμφωνα με το δελτίο Τϋπου που εξέδωσε ο Πάνορμος, «σκοπός της εκ νέου αυτής συνάντησης ήταν η εκπαίδευση πάνω στα άκρως ανταγωνιστικά προγράμματα της Syndea, όπου κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η γρήγορη αποζημίωση, αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση από το ανθρώπινο δυναμικό».

Στα γραφεία της εταιρείας τους υποδέχτηκαν ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Στάθης Γκόργκας, και η Τμηματάρχης του Τμήματος Εκπαίδευσης, κα Μαρίνα Σικίνη. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η επίσκεψη του Προέδρου της Syndea και Γενικού Διευθυντή της ΣΕΚΕ Α.Ε., κ. Αλέξανδρου Κοντού, πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οικονομολόγος με πλούσια εμπειρία, με σκοπό να γνωρίσει τα Μέλη του Συνεταιρισμού. Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και ο διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων πολύ ζωηρός και εποικοδομητικός!

Η ιδέα του συνεταιρίζεσθαι, πάνω στην οποία έχει χτιστεί ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ, αναγνωρίστηκε από τον κ. Κοντό, αφού κι αυτός είναι θερμός υποστηρικτής των ίδιων αξιών, και τονίστηκε πόσο σημαντικό είναι να δημιουργούνται περισσότερα παρόμοια σχήματα συνεταιρισμών με σκοπό τον υγιή ανταγωνισμό στην αγορά, και εξασφάλιση προνομίων στο σημερινό γίγνεσθαι.

Ακολούθησε ξενάγηση στα γραφεία της Syndea, όπου τα μέλη του Πανόρμου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το φιλικό και δυναμικό περιβάλλον εργασίας της εταιρείας, καθώς και υπαλλήλους διαφόρων τμημάτων.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας