Πάνορμος: Εκδήλωση με τίτλο «ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΞΙΕΣ»

907

Ο «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΞΙΕΣ», που θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023, στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, έναντι Ακροπόλεως.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους Συνέταιρους και στα Ασφαλιστικά τους Γραφεία, που έχουν παρουσία 50 χρόνων στην ασφαλιστική αγορά και πραγματοποιείται, με αφορμή τη συμπλήρωση 8 ετών λειτουργίας του Συνεργατικού Σχήματος, αλλά και την έκδοση/παρουσίαση του βιβλίου/πονήματος του Κωνσταντίνου Λάμπρου.

Σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, «θα κόψουμε την τούρτα γενεθλίων της εταιρείας μας, θ’ ακούσουμε εξέχουσες προσωπικότητες να μιλούν για το συγγραφικό εγχείρημα του Αντιπροέδρου και βέβαια θα συγχαρούμε τους βραβευθέντες Συνεταίρους του Συνεργατικού μας Σχήματος στο γεγονός της χρονιάς «ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΞΙΕΣ», εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την εκτίμηση και την υπερηφάνεια όλων μας στον ΠΑΝΟΡΜΟ».

Την εκδήλωση θα κοσμήσουν με την παρουσία τους σημαντικά στελέχη του κλάδου, συνεργάτες και δημοσιογράφοι. Μετά το πέρας, θα ακολουθήσει δεξίωση, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν εκλεκτά εδέσματα που ετοιμάζουν και προσφέρουν άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες του κοινωνικού συνεταιρισμού «Ευ Ζην».

Θα υπάρχει μετάδοση μέσω livestreaming από το Προφίλ του «ΠΑΝΟΡΜΟΥ» στο Instagram, τη Σελίδα στο Facebook, και το Κανάλι στο Youtube.

«Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες που στάθηκαν αρωγοί μας, τιμώντας και επιβραβεύοντας, μαζί μ’ εμάς, αξίες όπως ο Επαγγελματισμός, η Συνέπεια, η Διαχρονικότητα, και η Συνεργατικότητα», επισημαίνεται καταληκτικά.

Χορηγοί της εκδήλωσης:
GOLD: GMM, KALAMPAKAS GROUP
SILVER: ERGO, GENERALI
BRONZE: ALLIANZ, MINETTA, OTE ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΤΣΕΚ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, ΛΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, TRUCK & CARGO INSURANCE

Εταίροι
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΡΟΥΛΙΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΣΑΞΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πάνορμος: Εκδήλωση με τίτλο «ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΞΙΕΣ»

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΔΑΑ – Ι.Ο.ΑΣ.: Επέκταση της συνεργασίας για την οδική ασφάλεια
Επόμενο άρθροΕγκαινιάστηκε το 20ό Υποκατάστημα της Sofos Insurance Agency