Εκδηλώσεις

Πάνορμος: Διαδικτυακή Εκδήλωση “PANORMOS SUCCESS STORY”

Στις 14 Μαρτίου, ο Πάνορμος πραγματοποίησε διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο “PANORMOS SUCCESS STORY”, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες Συνάδελφοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές απ’ όλη την Ελλάδα, μέσω πλατφόρμας ή των καναλιών Facebook, Instagram, Youtube του Συνεργατικού Σχήματος.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος, κ. Κλήμης Δημαρχιάδης, και τα Μέλη της Διοίκησης είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το Cluster, αλλά και την ιστορία επιτυχίας του στα εννιά χρόνια που δραστηριοποιείται στην ασφαλιστική αγορά.

Όσοι συμμετείχαν στην online εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να δουν, επίσης, τη λαμπρή εκδήλωση του Νοεμβρίου “ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΞΙΕΣ”, τους βραβευθέντες, τους σπόνσορες, αλλά και να διαβάσουν το εξαιρετικό βιβλίο/πόνημα του Αντιπροέδρου, κ. Κωνσταντίνου Λάμπρου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης “PANORMOS SUCCESS STORY”, καθώς και όσους παρακολούθησαν θέλοντας να μάθουν περισσότερα για το πρωτοποριακό επιχειρηματικό μοντέλο του Συνεργατικού μας Σχήματος.

Εάν κάποιος δεν πρόλαβε να παρακολουθήσει ζωντανά το “PANORMOS SUCCESS STORY”, μπορεί να το δει ΕΔΩ!


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας