Εταιρείες

Ι.Ο.ΑΣ.: 20 Χρόνια χωρίς τον Πάνο (22/3/2004 – 22/3/2024)

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» εξέδωσε δελτίο Τύπου σχετικά με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον άδικο χαμό του Πάνου Μυλωνά που έχασε τη ζωή του σε ηλικία 22 ετών σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της 22ας Μαρτίου 2004, ενώ πήγαινε να παρακολουθήσει τα μαθήματά του στο Πανεπιστήμιο Πατρών και αποτέλεσε την αφορμή για την ίδρυση του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια συνέβη αυτό που κανένας γονιός δεν μπορεί καν να φανταστεί…σαν σήμερα χάθηκε ο Πάνος μας στην τότε Εθνική καρμανιόλα της Κορίνθου-Πατρών. Ο Πάνος ήταν γεμάτος ζωή και κατάφερε ακόμα και έχοντας «φύγει» να τη μεταδώσει και να εμπνεύσει, συσπειρώνοντας Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, φορείς και Οργανισμούς, Εταιρείες και φυσικά πρόσωπα για έναν κοινό στόχο…να έχουν όλα τα ταξίδια γυρισμό!

Οι άνθρωποι του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» καθημερινά παίρνουμε έμπνευση από την Πρόεδρό μας, την κυρία Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, που είχε το κουράγιο να μετατρέψει τη θλίψη της για το τραγικό συμβάν σε κινητήριο δύναμη. Αυτή η δύναμη μας έχει στηρίξει για να παλεύουμε καθημερινά και να χτίσουμε, στη μνήμη του αδικοχαμένου Πάνου, έναν Οργανισμό αφιερωμένο στο να μη χάνονται άλλες ανθρώπινες ζωές στους δρόμους της χώρας μας.

Εδώ και 19 χρόνια το Ινστιτούτο αγωνίζεται ασταμάτητα για «έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα», πραγματοποιώντας 520 δράσεις ετησίως, ενημερώνοντας με προσωπική προσέγγιση 230 άτομα καθημερινά για το κρίσιμο ζήτημα της Οδικής Ασφάλειας.

Και συνεχίζουμε γιατί η ζωή είναι ανεκτίμητη.

Ο Πάνος μας οδηγεί!».

Διαβάστε επίσης: Δράσεις ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, το ΙΟΑΣ «Π. Μυλωνάς» και την Ολυμπία Οδό


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας