Διαμεσολαβούντες

Παναγιώτης Γλεντής: Μηνύματα σε πολλαπλούς αποδέκτες

Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 4 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Metropolitan, η Επιθεώρηση της Εθνικής Ασφαλιστικής που τελεί υπό την ηγεσία του κ. Παναγιώτη Γλεντή, εξέπεμψε μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, «με επίκεντρο τον συνεργάτη».

Παρουσία της ηγεσίας της ασφαλιστικής εταιρείας, με προεξάρχοντα τον Αναπλ. Δ/ντα Σύμβουλο, κ. Σταύρο Κωνσταντά, ο κ. Παναγιώτης Γλεντής βράβευσε τους συνεργάτες του για την παραγωγική τους δραστηριότητα, προδιέγραψε τους φιλόδοξους στόχους της Επιθεώρησης για το παρόν και το επόμενο διάστημα και εμπέδωσε τη βεβαιότητα ότι τα δίκτυα της Εθνικής Ασφαλιστικής αξιοποιούν την ηγεσία, τις στρατηγικές, τις επιλογές και τον προορισμό της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Με επίκεντρο πάντα τον συνεργάτη, χθες, σήμερα και αύριο, η Επιθεώρηση Παναγιώτη Γλεντή δημιουργεί δέντρα ανάπτυξης δικτύων. Δέντρα από τα οποία εκπέμπεται η χρησιμότητα για την κοινωνία του Θεσμού της Ασφάλισης. Δέντρα από τα οποία προκύπτουν τα δίκτυα διανομής των ασφαλιστικών προϊόντων, που σκοπό έχουν να είναι χρήσιμα στον καταναλωτή και, κατ’ επέκταση, στην κοινωνία.

Στη σύντομη ομιλία του, ο κ. Παναγιώτης Γλεντής, απευθυνόμενος όχι μόνον στους διακοσίους και πλέον ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που τον παρακολουθούσαν, αλλά και στους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων ιδιωτικών νοσοκομείων και διαγνωστικών κέντρων, τους κάλεσε να συμπράξουν για την αριστοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών τους, διότι, όπως σαφώς τόνισε, σήμερα παρά ποτέ ο καταναλωτής κρίνει τον Θεσμό εκ του αποτελέσματος.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση της Επιθεώρησης, δείτε στη συνέχεια…

Φωτογραφίες: Margaronis Panagiotis Photography


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας