Ορίζων Ασφαλιστική: Νέος, σύγχρονος τρόπος πληρωμής ασφαλίστρων

1307
Ορίζων Ασφαλιστική Λογότυπο
Ορίζων Ασφαλιστική Λογότυπο

Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική προχωρά σε μια ακόμη καινοτομία, δίνοντας, πλέον, τη δυνατότητα πληρωμής ασφαλίστρων μέσα από το site της.

«Προσφέροντας τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης εξόφλησης των συμβολαίων, μέσα από τη σύγχρονη ιστοσελίδα της, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι στις προτεραιότητές της είναι πάντα η ικανοποίηση και η διευκόλυνση του ασφαλισμένου και του συνεργάτη», επισημαίνει σε σχετικό δελτίο τύπου η Εταιρεία.

Μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον, ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να εξοφλεί άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια το συμβόλαιό του με χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής κάρτας του, πληκτρολογώντας τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριό του. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής, ο ασφαλισμένος λαμβάνει την απόδειξη πληρωμής και το συμβόλαιό του στo email του.

Ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της, η πλατφόρμα online πληρωμής ασφαλίστρων χρησιμοποιήθηκε από δεκάδες συνεργάτες, γεγονός που αποδεικνύει τη χρησιμότητά της.

Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, τονίζει ότι «πιστή στο όραμά της όλα τα χρόνια λειτουργίας της, θα συνεχίζει να αναζητά και να προσφέρει τις πλέον πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα σε όσους την επιλέγουν».

Προηγούμενο άρθροΠρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης συναλλαγών από την Interamerican
Επόμενο άρθροΣυνεργασία Φυσικού Αερίου Αττικής – Ιnteramerican