Ορίζων Ασφαλιστική: Νέο υποκατάστημα στη Λάρισα

2550
Αχής Χρήστος Ορίζων

Το πρώτο της υποκατάστημα στη Λάρισα λειτουργεί από τις 11 Οκτωβρίου η Ορίζων Ασφαλιστική.

Η δημιουργία του πρώτου διοικητικού υποκαταστήματος της εταιρείας αποτελεί την αφετηρία μιας σειράς στρατηγικών επενδύσεων που προσανατολίζεται να κάνει τα επόμενα χρόνια, με στόχο της ποιοτική διασπορά των εργασιών της στη Ελληνική περιφέρεια.

Η εταιρεία προσπαθεί να προσελκύσει επαγγελματίες υψηλού γνωστικού επιπέδου και ήθους, που να έχουν όραμα και διάθεση να συμπορευθούν με τη φιλοσοφία και τη στρατηγική της, με μοναδικό στόχο την άψογη εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών.

Για την Ορίζων η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αποτελεί στρατηγικό στόχο και με γνώμονα την άμεση, άρτια και εμπεριστατωμένη εξυπηρέτηση τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων συνεργατών της, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι κοντά στις ανάγκες τους καθημερινά.

Το υποκατάστημα βρίσκεται επί της Οδού Παπακυριαζή 31-33 στη Λάρισα και διευθύνεται από τον κ. Άρη Καλύβα, καταξιωμένο ασφαλιστικό στέλεχος, με πολυετή εμπειρία και μεγάλη γνώση της τοπικής αγοράς.

Ο Εκτελεστικός Σύμβουλος Διοίκησης, κ. Χρήστος Αχής (φωτ.), ανέφερε σχετικά: «Η Ορίζων Ασφαλιστική τα τελευταία χρόνια εντάσσει στον στρατηγικό σχεδιασμό της ολοένα και περισσότερο την ανάπτυξη του δικτύου των διαμεσολαβητών της, μέσω επιλεγμένων συνεργασιών, καθώς θεωρεί την προστιθέμενη αξία που δίνει στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της ο Ασφαλιστής αναντικατάστατη. Το υποκατάστημα της Λάρισας αποτελεί την αφετηρία για ορισμένες στρατηγικές κινήσεις που προσανατολιζόμαστε να υλοποιήσουμε στο προσεχές διάστημα».

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 241 0419410-1 ή στείλτε e-mail στο [email protected]

Προηγούμενο άρθροMetLife: Ισχυρότερο και μεγαλύτερο δίκτυο Advanced Benefit Club,
Επόμενο άρθροΟι Eurostatus Insurance & Qudos Hellas εντάχθηκαν στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών (ΥΣΑΕ)