Άρθρα

Ορίζων Ασφαλιστική: Νέο Γραφείο Πωλήσεων στην Κατερίνη

Προσηλωμένη στον στρατηγικό σχεδιασμό της για ορθολογική, σταδιακή και κερδοφόρα ανάπτυξη, η Ορίζων Ασφαλιστική εγκαινίασε το νέο Γραφείο Πωλήσεών της στην πόλη της Κατερίνης, στην οδό Ειρήνης 31, παρουσία του Υπεύθυνου Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, κ. Χρήστου Αχή, και του Υπεύθυνου Επιθεωρητή Πωλήσεων, κ. Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Σύμφωνα με τον κ. Χρήστο Αχή (αριστερά στη φωτό), η κίνηση αυτή έχει ως σκοπό «την άριστη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας, καθώς και τη διεύρυνση των ασφαλιστικών εργασιών της Εταιρείας στην Περιφέρεια. Η συγκεκριμένη περίοδος που διανύουμε δίνει έναυσμα στους πραγματικούς επαγγελματίες του χώρου να δραστηριοποιηθούν και να αυξήσουν το χαρτοφυλάκιό τους, αποκτώντας σημαντικό μερίδιο της αγοράς.
Η Ορίζων Ασφαλιστική είναι αισιόδοξη για την προοπτική ανάπτυξης του δικτύου της στη Βόρειο Ελλάδα, σχεδιάζει τις μελλοντικές της κινήσεις προσεκτικά και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο διαμεσολαβούντα να γνωρίσει την Εταιρεία και τα πλεονεκτήματά της».

«Το νέο γραφείο της Εταιρείας μας αποτελεί έναυσμα για τις επόμενες στρατηγικές κινήσεις της» δήλωσε ο Υπεύθυνος Επιθεωρητής Πωλήσεων,  κ. Κων/νος Παλαιολόγος (δεξιά στη φωτ. επάνω), με αφορμή τα εγκαίνια. Επιπρόσθετα, ανέφερε τα εξής: «Η Ορίζων Ασφαλιστική, έχοντας ως βάση 51 χρόνια εμπειρίας, κερδοφορίας και υψηλής τεχνογνωσίας στον χώρο των ασφαλίσεων, διευρύνει το δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα με γνώμονα την ορθολογική και σταδιακή ανάπτυξή της.
Η Εταιρεία, όντας πλήρως εναρμονισμένη στις απαιτήσεις της κοινοτικής οδηγίας SOLVENCY ΙΙ και υπερκεφαλαιοποιημένη σύμφωνα με τα πρόσφατα stress tests, στοχεύει σε αύξηση της παραγωγής για το 2015 κατά 10% με 15% και στη διατήρηση της κερδοφορίας της σε ικανοποιητικό επίπεδο. Προσηλωμένη στον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξής της, εγκαινίασε το νέο γραφείο πωλήσεών της στην περιοχή της Κατερίνης. Στην Ορίζων Ασφαλιστική είμαστε αισιόδοξοι ότι, παρά τον σφοδρό ανταγωνισμό και ιδιαίτερα στον κλάδο αυτοκινήτου, θα πετύχουμε με τη βοήθεια των υπαρχόντων και των εν δυνάμει συνεργατών μας τους στόχους μας σε όλους τους τομείς».

Το Γραφείο Πωλήσεων στην Κατερίνη απαρτίζεται από έμπειρους και καταξιωμένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της περιοχής και συγκεκριμένα την κα Σούλα Παπαδοπούλου, την κα Κική Ρίντου (φωτ.), τον κ. Δημήτρη Μασούρα (φωτ.), και τον κ. Γιώργο Τζίτζα, που θα αναλάβουν την ανάπτυξη των εργασιών της Εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Πιερίας. Ας δούμε τι δήλωσαν οι τρεις εξ αυτών στην «Α.Α.» για την επιλογή τους να συνεργαστούν με την Ορίζων Ασφαλιστική και για τη μέχρι τώρα εμπειρία τους από την όλη συνεργασία.

Δημήτριος Μασούρας
«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους της Ορίζων Ασφαλιστικής με κέρδισε η αγάπη τους για τον χώρο των ασφαλειών, η προθυμία τους να με εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε χρειάζεται και, το κυριότερο, ότι δεν με αντιμετώπισαν σαν έναν ακόμη κωδικό, αλλά σαν άνθρωπο και συνεργάτη που χρειάζεται υποστήριξη. Επίσης, σημαντικό ρόλο για μένα έπαιξε ότι είναι μια σοβαρή οικογενειακή επιχείρηση, ελληνική και απόλυτα φερέγγυα».

Κική Ρίντου
«Μέχρι το έτος 2009 δούλεψα αποκλειστικά ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Interamerican, ενώ από το 2009 και μέχρι σήμερα ως πράκτορας ασφαλειών, συνεργαζόμενη με πολλές ασφαλιστικές εταιρείες. Από το έτος 2013 συνεργάζομαι και με την Ορίζων Ασφαλιστική, με την οποία έχω άριστη συνεργασία, καθώς τόσο εγώ όσο και οι ασφαλισμένοι είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, και σε επίπεδο εξυπηρέτησης και στο επίπεδο των αποζημιώσεων. Επέλεξα την Ορίζων Ασφαλιστική, επειδή είχα μάθει ότι ήταν μια νοικοκυρεμένη εταιρεία, με πολύ καλό όνομα στην αγορά, και από τη συνεργασία μου μέχρι σήμερα δεν έχω διαψευσθεί».

Σούλα Παπαδοπούλου
«Δραστηριοποιούμαι στον ασφαλιστικό χώρο είκοσι χρόνια, με εμπειρία στις πωλήσεις του Κλάδου Ζωής και Υγείας, στον Κλάδο Αμοιβαίων Κεφαλαίων και στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων. Συνεργάζομαι με πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρείες σε όλους τους κλάδους.
Από το 2014 συνεργάζομαι με την ασφαλιστική Εταιρεία ΟΡΙΖΩΝ ΑΕΓΑ, στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων. Επέλεξα να συνεργαστώ με την εν λόγω εταιρεία λόγω του ότι είναι ελληνικών συμφερόντων, αλλά και γιατί θεωρώ ότι είναι εταιρεία σωστά συγκροτημένη, με ιδιαίτερες ικανότητες στο επικοινωνιακό κομμάτι».
{gallery}EKDILOSEIS/orizon-katerini{/gallery}

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας