Συνεντεύξεις

ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική & CORIagents: Μια επιτυχημένη συνεργασία

Η ασφαλιστική εταιρεία ΟΡΙΖΩΝ βασίζει παραδοσιακά την ανάπτυξή της στο προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της. Η CORIagents, η νέα εταιρεία ασφαλιστικών συμβούλων που ίδρυσαν οι κ.κ. Γιώργος Λατσούδας και Γιώργος Κούβελας, αμφότεροι προερχόμενοι από οικογένειες με μακρόχρονη δραστηριότητα στην ασφαλιστική αγορά, αποτελεί έναν από τους συνεργάτες της Ορίζων στους οποίους η ασφαλιστική επενδύει. Ο κ. Γ. Λατσούδας μιλά για τη συνεργασία του με την ασφαλιστική και τα δυνατά της σημεία.

Κύριε Λατσούδα, μιλήστε μας για τη νέα σας Εταιρεία. Τι σας ώθησε να την ξεκινήσετε; Υπάρχουν τομείς στους οποίους εξειδικεύεστε και διαθέτετε συγκριτικό πλεονέκτημα;

Γ.Λ.: Όλα ξεκίνησαν από την επιτακτική ανάγκη της άμεσης προσαρμογής όλων των επιχειρήσεων στις συνεχόμενες αλλαγές της αγοράς, καθώς και στην αυξανόμενη ένταση του ανταγωνισμού. Αυτό μας ώθησε να ηγηθούμε μιας ομάδας ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν, αξιολογώντας τις αποδόσεις του καθενός και δημιουργώντας έτσι ένα εξειδικευμένο πλαίσιο συνεργασίας. 
Στηρίζουμε με τις γνώσεις και την εμπειρία όλα τα συνεργαζόμενα γραφεία με την εταιρεία μας, ώστε να αποκτήσουν τα εφόδια που χρειάζονται για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πελατολογίου τους. Η καταγραφή, λοιπόν, των προβλημάτων στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με την άμεση ανταπόκριση από μέρους μας, είναι το συγκριτικό πλεονέκτημά μας έναντι άλλων.

Μιλήστε μας για τη συνεργασία σας με την Ορίζων Ασφαλιστική. Ποια θεωρείτε ότι είναι τα δυνατά σημεία της Εταιρείας;

Γ.Λ.: Η Ορίζων Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο φερέγγυες, οικονομικά υγιείς και καινοτόμες δυνάμεις της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Προσφέρει ευέλικτες, ολοκληρωμένες και ανταγωνιστικές λύσεις με ξεκάθαρους όρους, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, ταχύτητα στις αποζημιώσεις και εγγύηση άριστης συνεργασίας από τη διοίκησή της.
Η φιλοσοφία τού να είναι κοντά στους συνεργάτες και ασφαλισμένους, προσπαθώντας καθημερινά να τους υπηρετούν με συνέπεια και αφοσίωση σαν να είναι μοναδικοί, αποτελούν ασφαλώς σημαντικούς λόγους για να ζητήσει κάποιος να συνεργαστεί μαζί τους.

Η Ορίζων Ασφαλιστική είναι γνωστό ότι εξειδικεύεται στις ασφαλίσεις περιουσίας. Εσείς ποιες δυνατότητες της Εταιρείας αξιοποιείτε;

Γ.Λ.: Σημείο υπεροχής, τεχνογνωσίας και κύρια δραστηριότητά της αποτελούν οι ασφαλίσεις περιουσίας, με σημαντικούς ασφαλισμένους εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους. Εμείς, όμως, αξιοπoιούμε όλους τους κλάδους της εταιρείας, εξαντλώντας τις παροχές που προσφέρονται. 

Πώς βλέπετε την παρούσα κατάσταση αλλά και το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς; Η πρόσφατη εμφάνιση της πανδημίας και τα επακόλουθά της πώς επηρέασαν τις εργασίες σας;

Γ.Λ.: Η προσφορά προϊόντων από πλευράς μας στους πελάτες ανάλογα με τις ανάγκες τους, διαμορφώνει τη σημερινή και μελλοντική κατάσταση, με γνώμονα πάντα την οικονομική συγκυρία. Η πανδημία, πρωτόγνωρη στη ζωή μας, σαφώς μας επηρεάζει, περιορίζοντας κατά πολύ νέες εργασίες, αλλά εξασφαλίζει παράλληλα ότι οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις με τη δυναμική τους είναι έτοιμες να συμβάλουν στην αντιμετώπισή της, όποτε τους ζητηθεί. Καλούμεθα, λοιπόν, όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και ευημερίας της ασφαλιστικής αγοράς. 

ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική & CORIagents: Μια επιτυχημένη συνεργασία

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας