Εταιρείες

“Ώρα για Έργο!” – Η νέα εταιρική καμπάνια από την ERGO Ασφαλιστική

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της “ERGO Ασφαλιστική”, με κύριο μήνυμα “Ώρα για Έργο”, είναι πλέον στον αέρα! Η καμπάνια εστιάζει στην αφύπνιση της ασφαλιστικής συνείδησης μέσα από την προβολή καθημερινών σκηνών και την αφήγηση προβληματισμών που περνούν από το μυαλό των περισσότερων Ελλήνων όσον αφορά στα μελλοντικά σχέδιά τους.

Με κύριο μήνυμα “Ώρα για Έργο”, η ERGO Ασφαλιστική, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, προτρέπει τον καταναλωτή να δράσει, να πάρει τον έλεγχο της ζωής του στα χέρια του, έχοντας δίπλα του έναν παγκόσμιο ασφαλιστικό ηγέτη, που μπορεί να του προσφέρει ασφαλιστικά προγράμματα και λύσεις για κάθε του ανάγκη και για κάθε του όνειρο χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Μέχρι σήμερα ο μέσος Έλληνας είχε μια παθητική αντιμετώπιση για την ενεργητική ασφάλεια, κάτι που η ERGO Ασφαλιστική προσπαθεί να αλλάξει και να καθοδηγήσει τον κάθε έναν από εμάς σε μια πιο δυναμική προσέγγιση της ζωής, που θα βοηθήσει να πραγματοποιηθούν τα όνειρα που όλοι κάνουμε για τα παιδιά μας, τη σύνταξή μας, την αγορά κατοικίας και άλλα. Η ERGO Ασφαλιστική, γνωρίζοντας καλά τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της με στόχο να προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων και καινοτόμων προγραμμάτων σε κάθε ασφαλισμένο.

Ο κ. Αλέξανδρος Σερμπέτης, Διευθυντής του Τομέα Πελατών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού της ERGO Ασφαλιστικής αναφέρει ότι «η νέα διαφημιστική καμπάνια μας αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας για μεγαλύτερη εξωστρέφεια και στοχεύει τόσο στην αφύπνιση της ασφαλιστικής συνείδησης των Ελλήνων όσο και στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας. Σε μία απαιτητική εποχή, όπως η σημερινή, ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση στο μέλλον είναι να νιώθουμε ασφαλείς. Στην ERGO Ασφαλιστική, με όχημα την ψηφιοποίηση, την καινοτομία, την ευελιξία και τη δέσμευση για παροχή βέλτιστης εξυπηρέτησης προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, στηρίζουμε τα όνειρα και τις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντοτε δίπλα τους».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας