Ομαδική ασφάλιση των εργαζομένων της Metro AEBE στην Interamerican

625
interamerican ktirio

Στην ένταξη του συνόλου των εργαζομένων της στο πρόγραμμα ιδιωτικής ομαδικής ασφάλισης της Interamerican προχώρησε, από 1ης Μαΐου 2018, η Metro ΑΕΒΕ.

Η ασφάλιση περιλαμβάνει καλύψεις ζωής, μερικής και ολικής ανικανότητας από ατύχημα, υγείας (νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή κάλυψη), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των εργαζομένων.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου, πρόκειται για μια κίνηση με σημειολογικό, αλλά και ουσιαστικό νόημα, δεδομένου ότι πλέον όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας θα απολαμβάνουν ενός προνομίου ιδιαίτερης σημασίας και βαρύτητας για την ποιότητα της ζωής τους, όπως είναι η δωρεάν ένταξή τους στο πρόγραμμα ιδιωτικής ομαδικής ασφάλισης.

Η Metro AEBΕ επέλεξε να συνεργαστεί με την Interamerican με γνώμονα την αξιοπιστία και μακρόχρονη εμπειρία της στις ομαδικές ασφαλίσεις, έχοντας πάντοτε ως σημείο αναφοράς την εγγυημένη ασφάλεια των εργαζομένων της και των οικογενειών τους. Η εταιρεία παρέχει, παράλληλα, τη δυνατότητα ασφάλισης και των μελών της οικογένειάς τους με χαμηλό, μηνιαίο αντίτιμο. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης αφορά σε όλους τους εργαζόμενους πλήρους αλλά και μερικής απασχόλησης.

Προηγούμενο άρθροΑπροετοίμαστη η επιχειρηματική κοινότητα για τον GDPR
Επόμενο άρθροΥγεία: €5,05 δισ. πλήρωσαν από την τσέπη τους οι Έλληνες το 2016!