Οι Financial Planners επενδύουν στην εκπαίδευσή τους

333

Tην ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις επί των δρώμενων στον ασφαλιστικό χώρο είχαν οι Financial Planners, με αφορμή την κοπή της πίτας της Ένωσης των Ελλήνων Financial Planners HFPA (Hellenic Financial Planners Association), στις 19/2/2016.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΕΙΑΣ, Καθηγητής κος Μιλτιάδης Νεκτάριος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κος Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο κος Γιώργος Ραουνάς και η κα Έλπη Καράμπαλη ως εκπρόσωποι της KPMG, επιστημονικού συνεργάτη της HFPA στη διαδικασία Πιστοποίησης των Financial Planners από την EFICERT, καθώς και σημαντικά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς όπως οι κ.κ. Ν. Σακκελαρίου,  Μ. Σωτηράκος και Κ. Ακριβόπουλος.

Η Πρόεδρος κα Ρίτα Χριστοδουλάτου ανέφερε ότι η πλέον η HFPA μετρά 61 Πιστοποιημένα μέλη με την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση EFICERT, ενημέρωσε ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και ο τέταρτος κύκλος Σπουδών των μελών της Ένωσης και επιβεβαίωσε την, αποκλειστικά για τα μέλη της, Τριμερή πλέον συμφωνία μεταξύ της HFPA της KPMG αλλά και του κατεξοχήν αρμόδιου φορέα εκπαίδευσης της Ασφαλιστικής Αγοράς, του ΕΙΑΣ, ως μοναδικού εκπροσώπου της EFICERT στην Ελλάδα.

Σε σύντομους χαιρετισμούς τόσο ο κος Μ. Νεκτάριος όσο και ο κος Γ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκαν στη σημαντικότητα της συγκεκριμένης συνεργασίας καθώς και στην αναγκαιότητα της πιστοποιημένης επανεκπαίδευσης όλων των βαθμίδων των διαμεσολαβητών.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της Ένωσης, να γνωρίσουν και να συνεργαστούν με τους πιστοποιημένους Financial Planners και να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να αποκτήσουν την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση της EFICERT, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ένωσης (www.hfpa.gr) για περισσότερες πληροφορίες ή να επικοινωνήσουν μαζί της: Τ.Θ. 67265, 151 02 Μελίσσια, Τ 211 8006623 Ε[email protected]

Προηγούμενο άρθροMake a difference… με το MDRT Ελλάδος
Επόμενο άρθροΠοιος είναι ο πιθανολογούμενος νέος Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής