Οι δραστηριότητες του κ. Νίκου Μακρόπουλου

347

Άξιος επαίνου είναι για την προσπάθεια που καταβάλει προκειμένου να ενισχύσει το προφίλ του ο κ. Νίκος Μακρόπουλος, εντασσόμενος ως μέλος είτε στο Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο είτε στην Αθηναϊκή Λέσχη και αλλού.

Ουδείς ψόγος. Το αντίθετο!

Ωστόσο, η απουσία του από κορυφαίες εκδηλώσεις της Ενώσεως Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, όπως ήταν εκείνη της παρουσίασης του νέου εμβλήματός της, την πρόσκληση της οποίας εκδήλωσης υπέγραφε, μάλιστα, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, είναι παρεξηγήσιμη.

Παρεξηγήσιμη είναι και η απουσία του από το διεθνές συνέδριο της HILA-AIDA Summit, που πρόσφατα συνήλθε για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Παρεξηγήσιμη είναι και η απουσία του από την εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΑΕΕ στο «Μέγαρο Καρατζά» για τη Διαχείριση Ζημιών από Φυσικές Καταστροφές, στην οποία συμμετείχαν ως ομιλητές στελέχη της Munich Re.

Παρεξηγήσιμη και απάδουσα με τη δεοντολογία και η εσπευσμένη –χωρίς να ενημερώσει κανένα– πρωτοβουλία του να δεξιωθεί τους αντασφαλιστές που θα προσέλθουν για το Συνέδριο της Ύδρας. Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ασφαλίσεων είχε την πρωτοβουλία αυτή –και μάλιστα με επιτυχία– τις δύο προηγούμενες χρονιές και δεν έπρεπε να καπελωθεί.

Ευτυχώς, για το καπέλωμα αυτό χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Μακρόπουλο ο πίλος του μέλους –άρτι εγγραφέντος– του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου.

Δημήτρης Ρουχωτάς

Προηγούμενο άρθροDAS: Νέο site για Συνεργάτες και Πελάτες
Επόμενο άρθροΑσφάλιση πληρωμάτων πλοίων 2013