Οι Αναλογιστές ανταλλάσσουν απόψεις για το Solvency II

495
Ένωση Αναλογιστών Ημερίδα Solvency

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 4/5/2017 η πρώτη από μια σειρά Τεχνικών Ημερίδων που διοργάνωσε η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος, με εισηγητή τον κ. Γιάννη Χατζηβασίλογλου.

Η Ημερίδα με τίτλο Seminars In Progress: Η καμπύλη επιτοκίων στο πλαίσιο της Φερεγγυότητας και οι προσαρμογές της, φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και αποτέλεσε ένα forum ανταλλαγής απόψεων επί τεχνικών θεμάτων που προκύπτουν από την εφαρμογή του Solvency II.

Αναλογιστές, μέλη της Ένωσης καθώς και στελέχη από τους κλάδους του Αναλογισμού & Διαχείρισης Κινδύνου, αποτέλεσαν το κοινό της εκδήλωσης, θέτοντας ερωτήματα για θέματα που απασχολούν μεγάλο μέρος του κλάδου.

Στόχος της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος είναι η χθεσινή εκδήλωση να αποτελέσει την αρχή για μια σειρά αντίστοιχων εκδηλώσεων προκειμένου να δημιουργηθεί πεδίο διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων.

Καθώς υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον, η Ημερίδα θα επαναληφθεί. Για σχετικές πληροφορίες, μπορείτε να επισκέπτεστε το site της ΕΑΕ, www.actuaries.org.gr

Προηγούμενο άρθροΠΣΑΣ: Καταγγείλτε τις αθέμιτες πρακτικές bancassurance
Επόμενο άρθροH Mega Brokers στο Money Show 2017 της Θεσσαλονίκης