Οδηγός για ασφαλισμένους-καταναλωτές από την ΕΕΑΕ

2006
eeae logo

Έναν Οδηγό κατανόησης της ασφαλιστικής κάλυψης, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19 δημιούργησε η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ).

Η δημιουργία του εντύπου εντάσσεται στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας για έγκυρη και πλήρη ενημέρωση των Μελών της ΕΕΑΕ αλλά  και των ασφαλισμένων τους, και έγινε μετά από προτροπή και σε συνεργασία με  το Πανευρωπαϊκό Γραφείο Ασφαλίσεως – BIPAR.

Το κείμενο αυτό, που αποτέλεσε πρωτοβουλία της ΕΙΟΡΑ (Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων), διανέμεται ήδη σε καταναλωτές – ασφαλισμένους σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η παρουσίαση με λίγα απλά και κατανοητά βήματα και η ελκυστική γραφιστική παρουσίαση του εντύπου, βοηθούν τα Μέλη αλλά και τους πελάτες και αναδεικνύουν τον καθοριστικό ρόλο που αναλαμβάνει ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσεως όπως αυτή.

Η ΕΕΑΕ, πιστή στους καταστατικούς σκοπούς της , αλλά και στις απαιτήσεις της εποχής , στέκεται δίπλα στα Μέλη της με κάθε τρόπο , έχοντας στόχο μεταξύ των άλλων και την πληρέστερη ενημέρωση σε ό,τι προάγει και αναδεικνύει την προστιθέμενη αξία του Ασφαλιστικού Πράκτορα.

Καλεί λοιπόν τα Μέλη να κάνουν χρήση του εντύπου, με όποιο τρόπο κρίνουν πρόσφορο, επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

Οδηγός για ασφαλισμένους-καταναλωτές από την ΕΕΑΕ
Προηγούμενο άρθροEurobank: €750 εκατ. για την επανεκκίνηση του ξενοδοχειακού κλάδου
Επόμενο άρθροCovid-19: £900 εκατ. θα πληρώσουν οι Βρετανοί ασφαλιστές για διακοπή εργασιών