Εταιρείες

Ο Τάσος Ηλιακόπουλος νέος Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Μarketing της Interamerican

Η Interamerican ανακοίνωσε την ανάθεση των ευθυνών του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing στο διακεκριμένο στέλεχος της εταιρείας Τάσο Ηλιακόπουλο. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, ο κ. Ηλιακόπουλος, έως σήμερα Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και επικεφαλής της Anytime, από τη νέα θέση του αναλαμβάνει να οδηγήσει τα Δίκτυα Διαμεσολαβούντων, το εταιρικό Δίκτυο Πωλήσεων (Agency) και το Πρακτορειακό (συνεργαζόμενοι Brokers), σε περαιτέρω ανάπτυξη και παραγωγική συνεισφορά στις πωλήσεις της εταιρείας. Στον τομέα της διοικητικής ευθύνης του περιλαμβάνονται, ακόμη, η Διεύθυνση Marketing, η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Συνεργατών και η Διεύθυνση Υποστήριξης Πωλήσεων.

Ο Τάσος Ηλιακόπουλος, με σπουδές Μηχανολόγου-Αεροναυπηγού (Πανεπιστήμιο Πατρών), προέρχεται αμιγώς από το διοικητικό σώμα της Interamerican. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 στη θυγατρική Intertrust, εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, ως υπάλληλος για να εξελιχθεί σε υπεύθυνο του καταστήματος Πατρών και στη συνέχεια του δικτύου καταστημάτων και του contact center της ΑΕΔΑΚ. Ακολούθησε η εμπειρία σε θέσεις του Μarketing της Interamerican (2003-2009) έως την ανάληψη των ευθυνών του Διευθυντή στο contact center της εταιρείας (2009-2010) και στη συνέχεια, από το 2010 του επικεφαλής της Anytime, όπου συνέδεσε την παρουσία του με την επιτυχημένη ανάπτυξη των απευθείας και online πωλήσεων, με προαγωγή του σε Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή το 2015.

Ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican, αναφερόμενος στη διοικητική μεταβολή δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι με την επιλογή του Τάσου Ηλιακόπουλου στη Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing αναδεικνύεται η αξία που δημιουργεί για τα στελέχη της η εταιρεία και επίσης, η αναγνώριση της απόδοσης και οι ευκαιρίες που παρέχει για την εξέλιξή τους. Ο Τάσος διοίκησε και υποστήριξε την πρωτοποριακή ανάπτυξη της Αnytime κατά τα τελευταία χρόνια με εξαιρετική επιτυχία. Προφανώς, η επιλογή του ως νέου Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing της Interamerican αποτελεί επένδυση στη μετάγγιση αυτής της εμπειρίας του από την Anytime στο Δίκτυο των Συνεργατών μας, την ενίσχυση, ανανέωση και ανάπτυξη του οποίου προτάσσει στρατηγικά η εταιρεία στον σχεδιασμό της διανομής, με αιχμή την ψηφιακή τεχνολογία, την καινοτομία και τις σύγχρονες μεθόδους πελατοκεντρικής λειτουργίας».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας