Ο συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Πίστης, Δημήτριος – Αδάμ Γροπατσάκης, σε πρώτο πρόσωπο…

4931
Γεννήθηκε το 1979 στις ΗΠΑ. Με τον ασφαλιστικό χώρο ασχολείται από το 2006. Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζεται από το 2010.

Ο κ. Δημήτριος – Αδάμ Γροπατσάκης, που έλαβε πλατινένια βράβευση από τη Limra International στα IQA, μας απαντά γιατί επέλεξε την Ευρωπαϊκή Πίστη, ποια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα προσφέρει στον ίδιο και στους πελάτες του, πώς κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από τη συνεργασία του και τι σημαίνει για τον ίδιο η βράβευσή του.

Επέλεξα να συνεργαστώ με την Ευρωπαϊκή Πίστη…
το 2010, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, όπου όλοι μας και ιδιαίτερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπήκαμε σε αχαρτογράφητα νερά. Έκανα μια επανεκκίνηση στις συνεργασίες μου, επιλέγοντας τις πιο αξιόπιστες και φερέγγυες εταιρείες. Η Ευρωπαϊκή Πίστη μου παρουσίασε ένα πλαίσιο συνεργασίας που κέρδισε την εμπιστοσύνη μου, δίνοντάς μου ισχυρό ερέθισμα για να αποφασίσω θετικά στο να συνεργαστώ με την Εταιρεία.

Η συνεργασία μου με την Ευρωπαϊκή Πίστη εξασφαλίζει στους πελάτες μου…
τη δυνατότητα να επιλέξουν προγράμματα, τα οποία θα με βγάλουν “ασπροπρόσωπο”. Υπάρχουν προγράμματα πρωτοποριακά και αξιόπιστα, που μου προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, προκειμένου να κερδίσω δουλειές και μέσα από αυτές την ανάλογη επαγγελματική αναγνώριση.

Η πλατινένια βράβευσή μου από τη Limra Int. στα International Quality Awards για τα παραγωγικά και τα ποιοτικά μου αποτελέσματα στον Κλάδο Ζωής για τα έτη 2018 και 2019… 
αποτελεί προσωπική επιβράβευση για τους κόπους, τις θυσίες, την προσπάθεια που καταβάλλω καθημερινά, προκειμένου να καταξιώνομαι στην αγορά μας, ως μέρος της ομάδας των πετυχημένων, των ξεχωριστών επαγγελματιών, αναγνωρίσιμων στην αγορά δράσης τους.
Είναι πραγματικά ένα επίτευγμα για το οποίο εργάζομαι καθημερινά πολύ σκληρά, από το 2006. Δεν προέρχομαι από οικογένεια με ασφαλιστικό παρελθόν, επομένως ξεκίνησα με τη δική μου γνώση, πίστη αλλά και όνειρα να πετύχω σε αυτό που κάνω, τόσο οικονομικά, όσο και σε επίπεδο αναγνώρισης. Από την αρχή της καριέρας μου πάντα επιδιώκω να κερδίζω όλους τους εταιρικούς διαγωνισμούς και τις παραγωγικές διακρίσεις. Το γεγονός ότι αυτή η διάκριση αφορά ποσοτικά αλλά και ποιοτικά χαρακτηριστικά, με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Παράλληλα, με γεμίζει με πείσμα, γιατί δεν θα ήθελα να θεωρηθεί “τυχαίο” επίτευγμα, αλλά η αρχή για ακόμα περισσότερες και σημαντικότερες διακρίσεις.

Μια στιγμή της καριέρας μου που ποτέ δεν θα ξεχάσω ήταν όταν…
αποζημιώθηκε ένα βρέφος, που με δική μου προτροπή ασφαλίστηκε από τους γονείς του. Πρόσφατα, έγινα πατέρας, οπότε αντιλαμβάνομαι πλήρως τι σημαίνει να υπάρχει ένα στήριγμα για τον γονέα σε μια δύσκολη στιγμή.

Ο μηχανισμός διοικητικής υποστήριξης της Ευρωπαϊκής Πίστης μου προσφέρει…
όλα τα εφόδια να δουλέψω με τον τρόπο που θέλω. Οι επαγγελματικές μου επιτυχίες είναι προϊόν δικής μου αυτενέργειας, αλλά σαφώς αποτυπώνουν και μια υγιή συνεργασία με την Εταιρεία, που δημιουργεί ένα αξιόπιστο, σύγχρονο και ανθρώπινο πλαίσιο συνεργασίας, μέσα από το οποίο “γεννιούνται” σπουδαία αποτελέσματα.

Είμαι περήφανος που ανήκω στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης γιατί…
είναι μια Εταιρεία με ήθος και αρχές, έχει σπουδαίο παρελθόν και όπως όλα δείχνουν ένα λαμπρό μέλλον. Επίσης, είμαι υπερήφανος για τους άμεσους συνεργάτες μου, με τους οποίους πετυχαίνω η καθημερινή δραστηριότητα να ολοκληρώνεται χωρίς εκκρεμότητες. Το πιο σημαντικό είναι ο συγκερασμός της προσωπικής βούλησης με την ομαδική δουλειά. Άλλωστε, η ατομική επιτυχία δεν μπορεί να προέλθει χωρίς σωστές συνεργασίες.

Προηγούμενο άρθροThilo Herrmannsdorfer, Swiss Re: A new environment of opportunities and risks in digital ecosystems
Επόμενο άρθροMarsh: Αυξημένες κατά 83% οι απαιτήσεις αποζημίωσης από Κυβερνοκινδύνους στην Ευρώπη το 2019