Άρθρα

Ο συνεπής κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος

Το να γράφεις για τη δραστηριότητα του κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της ασφαλιστικής εταιρείας Ευρωπαϊκή Πίστη, ενέχει σοβαρό κίνδυνο.

Ενδέχεται ο ίδιος να θεωρήσει ότι κολακεύεται, πράγμα που αδικεί και τον γράφοντα και την αλήθεια, αλλά και όσοι άλλοι διαβάζουν να θεωρήσουν υπερβολικούς και τους χαρακτηρισμούς και τα συμπεράσματά μας.

Ας έχει, όμως!

Ενώπιον ενός ακροατηρίου εκατοντάδων (περί τους 800) ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, συνεργατών της Ευρωπαϊκής Πίστης, μίλαγε και πάλι χθες στο ξενοδοχείο Hilton, ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος.

Μίλαγε επί μιάμιση ώρα, περίπου.

Στην αίθουσα δεν έπεφτε καρφίτσα και οι όρθιοι πλήθαιναν…!

Όρθιος, σε κίνηση, ο ομιλητής, χωρίς τσιτάτα και αναφορές στους σοφούς του κόσμου, μιλούσε στους φίλους συνεργάτες του. Ο κ. Γεωργακόπουλος δεν μπαίνει απλά στη θέση των ασφαλιστικών συμβούλων, είναι ο ασφαλιστικός σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Πίστης. Μιλάει εκ πείρας και με συνέπεια στους συνεργάτες-συνοδοιπόρους του με το ίδιο πνεύμα, για περισσότερα από 40 χρόνια!

Αποφεύγοντας επιμελώς το δασκαλίστικο ύφος, συχνά αυτοσαρκαζόμενος, πάντα με ειρμό και σωστά Ελληνικά, ο κ. Γεωργακόπουλος μίλαγε και καθοδηγούσε τους συνεργάτες του.

Μίλαγε όχι για ασφάλειες, αλλά για ανθρώπινες ανάγκες και δικαίωμα στην ευτυχία.

Μίλαγε για την πεζή καθημερινή αγωνία του καθενός να επιβιώσει αξιοπρεπώς, να ικανοποιήσει τις όποιες φιλοδοξίες του, να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του και να εισπράττει σεβασμό και αγάπη από τους ανθρώπους που συγκεκριμένα τον ενδιαφέρουν.

Ο κ. Γεωργακόπουλος “χώραγε” μέσα σε όλα αυτά, αλλά και σε άλλα στα οποία αναφέρθηκε, και τις επαγγελματικές πληροφορίες αλλά και τις εξελίξεις της αγοράς.

“Σφήνωνε” μέσα στη διαδικασία μιας επαγγελματικής ανθρώπινης εξομολόγησης (;) τις οδηγίες του σαν αρμόδιος και αποδεκτός, δεδηλωμένα, Ηγέτης!

Δεν μίλαγε σε υπαλλήλους του. Μην το ξεχνάμε…

Μίλαγε σε ελεύθερους επαγγελματίες, μιας αγοράς που διαγκωνίζεται στην προσέλκυσή τους.

…Βγήκα από την αίθουσα της εκδήλωσης μετά τη συμπλήρωση 75’ λεπτών από την έναρξη της ομιλίας του κ. Γεωργακόπουλου. Έξω, δεν υπήρχε ψυχή…!

Φαίνεται ότι οι συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης “αμείβονται” από τη μέθοδο και τις επιλογές του κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου!

Δημήτρης Ρουχωτάς

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας