Εκδηλώσεις

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. θα μιλήσει στην παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης του ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, θα μιλήσει στην παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης του ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ «Ανταγωνισμός και μικρές επιχειρήσεις», σήμερα 10 Ιουλίου.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, σήμερα, 10 Ιουλίου 2024 στις 11:00 π.μ., θα παρουσιαστεί η Ετήσια Έκθεση του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, με τίτλο «Ανταγωνισμός και μικρές επιχειρήσεις», όπου περιλαμβάνει αποκαλυπτικά στοιχεία για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ, Αριστοτέλους 46, και θα κάνουν παρεμβάσεις εκπρόσωποι της πολιτικής, μεταξύ των οποίων ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

Θα παραστούν, επίσης, εκπρόσωποι φορέων, μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας και των επιμελητηρίων, ενώ μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος θα αναφερθεί στα συμπεράσματα της Έκθεσης καθώς και στις προοπτικές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας