Διαμεσολαβούντες

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ τιμά αξίες μισoύ αιώνα

«Μισός Αιώνας Αξίες» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργάνωσε το συνεργατικό σχήμα, «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» στις 15 Νοεμβρίου 2023, στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, θέλοντας να τιμήσει τους Συνέταιρους και τα Ασφαλιστικά τους Γραφεία, που έχουν παρουσία 50 χρόνων στην ασφαλιστική αγορά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 8 ετών λειτουργίας του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, αλλά και την έκδοση του βιβλίου/πονήματος του κ. Κωνσταντίνου Λάμπρου, με τίτλο «Μισός αιώνας …επί των επάλξεων».  

«Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία σύνοψη πολύ περιληπτική, 50 χρόνων αγώνα και αγωνιών», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Πανόρμου, κ. Κλήμης Δημαρχιάδης. Σε αυτό ο κ. Λάμπρου έχει συγκεντρώσει συνεντεύξεις, άρθρα, επιστολές, ακόμη και αποχαιρετισμούς σε φίλους-συναδέλφους, που δημοσίευσε ή απέστειλε με τις ιδιότητες του Ασφαλιστή, του Προέδρου του ΠΣΑΣ, του μέλους Δ.Σ. του ΕΕΑ, του Αντιπροέδρου του Πανόρμου, και κυρίως του ενεργού πολίτη. Με τη συγκίνηση να περισσεύει μίλησαν για το βιβλίο αλλά κυρίως για τον άνθρωπο και επαγγελματία Κωνσταντίνο Λάμπρου τρεις άνθρωποι που τον γνώρισαν σε όλα τα μετερίζια στα οποία αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια, ο πρώην Πρόεδρος του ΠΣΑΣ, κ. Αθανάσιος Σκορδάς, ο για χρόνια Γενικός Δ/ντής της Alico, κ. Σωτήρης Ταγκόπουλος, και ο παλαίμαχος Ασφαλιστικός Πράκτορας, κ. Γιάννης Δρούλιας.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, μέσα σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα, τιμήθηκαν ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η διαχρονικότητα, και η συνεργατικότητα, στο πρόσωπο 11 συνέταιρων του Πανόρμου, τα γραφεία των οποίων μετρούν 50 χρόνια στην αγορά. Κάποιοι δε από αυτούς αποτελούν δεύτερη και τρίτη γενιά ασφαλιστών. Πρόκειται για τους: Ο & Α. Αβατάγγελος ΕΠΕ, We Ασφαλιστικοί Πράκτορες ΑΕ, Γεωργoυλέας Ηλίας, Κων/νος Γιαννακάς & Συνεργάτες, Ασφάλειες Δρούλια, Karavias Underwriting Agency SA, Κωνσταντίνος Λάμπρου, Ασφαλ. Γραφεία Νίκος & Φάνης Λεβετσοβίτης, Ασφάλειες Τσαντίλη, Ασφάλειες Φυλακτού, και Χειλαδάκης Γεώργιος-HGS.   Η εκδήλωση, η οποία συγκέντρωσε πλήθος διακεκριμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και στελεχών ασφαλιστικών εταιρειών, έκλεισε με δεξίωση στο αίθριο του Μουσείου.

Δήμητρα Καζάντζα


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας