Ο Παναγιώτης Λελεδάκης πρώτος παγκόσμιος πρεσβευτής του Life Happens

1055

Ο Παναγιώτης Λελεδάκης, CEO του IFAAcademy, επιλέχθηκε ως ο πρώτος διεθνής πρεσβευτής (international ambassador) του οργανισμού LIFE HAPPENS και πρόεδρος της ομάδας των ambassadors σε κάθε χώρα του κόσμου εκτός Αμερικής, ώστε να συμβάλει στη διάδοση του μηνύματος του οργανισμού πέραν των συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο LIFE HAPPENS είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με έδρα την Washington της Αμερικής, με μοναδική αποστολή την εκπαίδευση του καταναλωτή πάνω στην ανάγκη της ασφάλισης ζωής, της μόνιμης ολικής ανικανότητας, και του critical illness (των σοβαρών ασθενειών).
Πρόκειται για έναν τεράστιο οργανισμό, ο οποίος κάνει πολλές καμπάνιες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για αυτό τον σκοπό και το εθελοντικό του έργο προκύπτει από απεριόριστη αγάπη, πάθος και πίστη για τον θεσμό της ασφάλισης, με στόχο πάντα μια ασφαλέστερη κοινωνία!

Γοητευμένος από την αποστολή του οργανισμού, ο κ. Π. Λελεδάκης δηλώνει: «Είναι τεράστια χαρά, τιμή αλλά και σημαντική ευθύνη η ανάθεση της διεθνούς ανάπτυξης ενός τέτοιου οργανισμού».

Σεπτέμβριος: Μήνας ευαισθητοποίησης για την ασφάλιση ζωής (LIAM – Life Insurance Awareness Month)

Μιας και ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για την ασφάλιση ζωής, συγκροτήθηκε μια ομάδα από καταξιωμένους και βραβευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους από όλο τον κόσμο, το LHAT (Life Happens Ambassador Team) και στις 25/09 θα διεξαχθεί το πρώτο διεθνές Webinar, αρχικά ΜΟΝΟ για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, όπου τα μέλη της ομάδας θα μιλήσουν για τη “σημασία της ασφάλισης ζωής”.

Το Webinar θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25/09 στις 15:00 (ώρα Ελλάδος) και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία:

  • Να ακούσουν καταπληκτικές ιδέες για το πώς να “περάσουν” το μήνυμα της ασφάλισης ζωής στους πελάτες τους από κορυφαίους ομιλητές.
  • Να δείξουν την υποστήριξή τους στην αποστολή αυτού του καταπληκτικού οργανισμού (δείτε περισσότερα στο www.life happens.org)
  • Να αναβαθμίσουν όλοι μαζί την εικόνα του επαγγέλματος στην κοινωνία και ας αποδείξουν την προστιθέμενη αξία του στη ζωή των συμπολιτών μας.

Το Webinar θα παρακολουθήσουν επαγγελματίες από όλο τον κόσμο και οι ομιλίες θα είναι στα αγγλικά.

Link εγγραφής στο Webinar: https://event.webinarjam.com/register/59/8vvkyfy9

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, για περισσότερες πληροφορίες

Προηγούμενο άρθροΕθελοντικά μέτρα προστασίας για τις εφαρμογές ΙΑ ζητούν οι ασφαλιστές
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: Ξεχωρίζει ως κοινωνικά υπεύθυνος Οργανισμός και Εργοδότης