Ο Όμιλος Affidea τιμά τη γιορτή της μητέρας και δίνει αξία στην πρόληψη

514

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου, ο Όμιλος Affidea δίνει σε όλες τις γυναίκες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διαγνωστικό έλεγχο μαστών σε ειδικές μειωμένες τιμές για όλο τον μήνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, προσφέρεται Ψηφιακή Μαστογραφία ή/και Υπέρηχος μαστών, είτε ως μεμονωμένες εξετάσεις είτε μαζί ως συμπληρωματικές, σε προνομιακές τιμές. Η ενέργεια ισχύει έως τις 31 Μαΐου 2023 σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea ανά την Ελλάδα, κατόπιν ραντεβού.

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο προληπτικός μαστογραφικός έλεγχος στον γυναικείο γενικό πληθυσμό ξεκινάει από την ηλικία των 40 ετών, όταν δεν υπάρχει βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό, και γίνεται ετησίως έως τουλάχιστον και τα 75 έτη.

Ο προληπτικός έλεγχος με μαστογραφία έχει συμβάλει στη μείωση της θνητότητας από τον καρκίνο του μαστού σε ποσοστό που κυμαίνεται από 30%-40% σε γυναίκες ηλικίας 40-69 ετών. Η μαστογραφία δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε πρώιμες μορφές κακοήθειας μικρών διαστάσεων πολύ πριν γίνουν αντιληπτές με άλλες απεικονιστικές μεθόδους. Με τον τρόπο αυτόν εξασφαλίζουμε αυξημένες πιθανότητες να επιτύχουμε πλήρη ίαση μέσα από την κατάλληλη και έγκαιρη θεραπεία.

Υπενθυμίζεται ότι τα διαγνωστικά κέντρα Affidea συμμετέχουν στο πρόγραμμα πρόληψης και ευαισθητοποίησης «Φώφη Γεννηματά», το οποίο προσφέρει δωρεάν προληπτικούς ελέγχους μαστού.

Η καλή υγεία μέσω της πρόληψης αντανακλάται όμως και στο δέρμα. Στο πλαίσιο αυτό, τα Δερματολογικά Κέντρα City Med δίνουν τη δυνατότητα σε όλους και όλες να προσφέρουν ένα δώρο ομορφιάς και υγείας του δέρματος, μέσω αξιόπιστων υπηρεσιών Δερματολογίας και Ιατρικής Αισθητικής με τη Δωροκάρτα City Med. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να καλείτε στα κέντρα City Med πανελλαδικά.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη η ανταπόκριση στη δενδροφύτευση του Ε.Ε.Α. στο Χαϊδάρι
Επόμενο άρθροΝομική Προστασία: Κυρίαρχο κανάλι οι πράκτορες μη αποκλειστικής συνεργασίας το 2021