Ο Όμιλος Affidea στηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

725

O Όμιλος Affidea στηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), καλώντας όλους τους επισκέπτες των κέντρων του να συμβάλλουν στην εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες, μέσω των υπηρεσιών υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ο Όμιλος Affidea, με τη διενέργεια ενός check-up στα διαγνωστικά κέντρα Affidea ή δερματολογικών θεραπειών στα δερματολογικά ιατρεία Affidea και City Med, προσφέρει στους επισκέπτες ως δώρο το Αστέρι της Ευχής, βοηθώντας τον οργανισμό να δώσει δύναμη στα παιδιά που βρίσκονται σε προσωρινές ή χρόνιες θεραπείες.

Η δράση ισχύει από τις 5 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 20 Ιανουαρίου 2023 σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα Affidea και τα δερματολογικά ιατρεία Affidea και City Med, πανελλαδικά.

«Για τον Όμιλο Affidea, η συνεισφορά στον άνθρωπο αποτελεί προτεραιότητα, και στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε το  Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με σεβασμό και ευαισθησία στις ανθρώπινες αξίες. Οι ευχές μας δεν είναι απλές ευχές… είναι δύναμη στον αγώνα για τη ζωή που δίνουν τα παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες», επισημαίνει ο Όμιλος Affidea στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΑπονομή Ευρωπαϊκών Πιστοποιήσεων της Eficert σε 70 μέλη της HFPA
Επόμενο άρθροΔράσεις ανεκτίμητης αξίας από τον σύλλογο αιμοδοτών της Mega Brokers