Συνεντεύξεις

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Μέλη του Δικτύου Επίλεκτων Συνεργατών (Δ.Ε.Σ.) της Ευρωπαϊκής Πίστης είναι η κα Μαρία Παβέλη (εκπροσωπεί την εταιρεία ΠΑΒΕΛΗ Μ. ΑΣΦ/ΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ε.Ε.) και ο κ. Γιώργος Κούκας, οι οποίοι διαθέτουν 30ετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο.
Εδώ και μια δεκαετία περίπου (9 και 11 χρόνια, αντίστοιχα) επέλεξαν, για πολύ συγκεκριμένους λόγους, την Ευρωπαϊκή Πίστη ως συνεργάτη. Μας μιλούν γι’ αυτούς τους λόγους και για το πώς βιώνουν την ένταξή τους στο Δ.Ε.Σ., και μας εξηγούν γιατί νιώθουν περήφανοι που ανήκουν στο δυναμικό της Εταιρείας. Ας τους γνωρίσουμε…

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Μαρία Παβέλη

Εκπρόσωπος της εταιρείας ΠΑΒΕΛΗ Μ. ΑΣΦ/ΚΟΙ ΣΥΜ/ΛΟΙ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Είμαι στον ασφαλιστικό χώρο από το 1990, οπότε και ξεκίνησα ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Το 1992 προήχθην σε assistant agency manager και δημιούργησα μια ομάδα από επιτυχημένους και άξιους Συνεργάτες, οι οποίοι έχουν πετύχει σημαντικά παραγωγικά αποτελέσματα, και αυτό με κάνει να νιώθω ιδιαίτερα περήφανη. Κατά τη διάρκεια της πορείας μου, συναντήθηκαν οι δρόμοι μας με τον σύζυγό μου, με τον οποίο είμαστε μαζί έως και σήμερα, ως ζευγάρι και ως συνεργάτες.

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζομαι από το 2012, όταν η Εταιρεία μου εμπιστεύτηκε τη θέση της Διευθύντριας Καταστήματος. Είναι μια Εταιρεία με πολύ ανταγωνιστικά προϊόντα, ανταγωνιστικές αμοιβές, άρτια τεχνολογική υποστήριξη και χρηστή διαχείριση. Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή η εμφανής προτεραιότητα που δίνει στον άνθρωπο Συνεργάτη, στον άνθρωπο Εργαζόμενο και στον άνθρωπο Πελάτη. Μία ευχαριστημένη ομάδα Συνεργατών και Εργαζομένων υπερβαίνει τους στόχους της και γίνεται δύναμη ώθησης του οργανισμού προς την κορυφή.

Την επέλεξα, γιατί είναι μία αμιγώς ελληνική ασφαλιστική εταιρεία, οι αποφάσεις παίρνονται στην έδρα της, χαρακτηρίζεται από χρηστή διαχείριση και είναι πιστή στις αξίες που πρεσβεύει από την ίδρυσή της έως σήμερα.

Υπάγομαι στην ομάδα/διεύθυνση πωλήσεων της ΣΜΑ Ο.Ε. και στην Περιφερειακή Διεύθυνση του κ. Μιχάλη Βαρότση, που έχει ως πρωταρχικό στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη, σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη παροχή στήριξης στον Συνεργάτη, προκειμένου αυτός να μπορεί να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους και φιλοδοξίες.

Δραστηριοποιούμαι σε όλη την ελληνική επικράτεια και σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης.

Το γεγονός ότι ανήκω στο Δίκτυο Επίλεκτων Συνεργατών με κάνει να αισθάνομαι σιγουριά και πίστη για την επίτευξη των στόχων, τόσο του Καταστήματος, όσο και του κάθε Συνεργάτη μου ξεχωριστά. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές επιτυχίες στη σταδιοδρομία μου και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους, στους Συνεργάτες μου, αλλά και στο άξιο διοικητικό προσωπικό της Εταιρείας, που στηρίζει καθημερινά τον αγώνα μας.

Είμαι περήφανη που ανήκω στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης, γιατί μπορώ και μοιράζομαι τις ίδιες ηθικές αξίες και αρχές, όπως εντιμότητα, συνέπεια, φιλεργατικότητα, χρηστή διαχείριση, αλλά και τη φιλοσοφία της, που εκφράζεται με το μήνυμα «Πληρώνει Αμέσως». Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η επιλογή μου ως προς την Ευρωπαϊκή Πίστη ήταν ξεκάθαρη και καθημερινά ανταμείβομαι για τη συνεργασία μου με αυτήν την Εταιρεία.

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Γεώργιος Κούκας

Είμαι στον ασφαλιστικό χώρο εδώ και 30 έτη. Όλα ξεκίνησαν όταν τελείωσα τις σπουδές μου στον κλάδο Διοίκησης Επιχειρήσεων και, μέσω αγγελίας, έκανα τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα σε μία από τις ασφαλιστικές εταιρείες της εποχής.

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζομαι από τον Μάρτιο του 2010. Ο λόγος που με ώθησε να συνεργαστώ με τη μεγάλη οικογένεια της Ευρωπαϊκής Πίστης είναι πως με την είσοδό μου στην Εταιρεία γνώρισα την κα Ευγενία Μαχειμάρη, η οποία χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, απλότητα και ειλικρίνεια, και μου πρόσφερε το κατάλληλο επαγγελματικό περιβάλλον.

Την Ευρωπαϊκή Πίστη τη γνώριζα ως επαγγελματίας του χώρου, αλλά όχι ως Συνεργάτης και όταν διέκρινα πραγματικά τι μπορεί να προσφέρει σε έναν Συνεργάτη, πήρα αμέσως την απόφαση να ενταχτώ στο δίκτυό της.

Την επέλεξα, γιατί χρειάστηκε πολύ λίγος χρόνος για να καταλάβω ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι μία Ασφαλιστική Εταιρεία που όλα τα καλά που ακούγονται στην αγορά ισχύουν πραγματικά. Ένα από αυτά και πιστεύω και από τα πιο βασικά για οποιονδήποτε Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή είναι να ξέρει ότι η εταιρεία που συνεργάζεται στηρίζεται σε επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές και όχι σε εναλλακτικά δίκτυα.

Υπάγομαι στην ομάδα/διεύθυνση πωλήσεων της κας Ευγενίας Μαχειμάρη και στο Κατάστημα του κ. Ανδρέα Σαραντόπουλου. Μέσα από τη Διεύθυνση Πωλήσεων και το Γραφείο στο οποίο ανήκω, μου δίνονται όλα τα εφόδια, όπως εκπαίδευση, ενημέρωση και παρακίνηση, ώστε να υπάρχει ανάπτυξη νέων εργασιών, αλλά και σωστή εξυπηρέτηση του υπάρχοντος χαρτοφυλακίου μου.

Δραστηριοποιούμαι στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και, κυρίως, στους κλάδους Ζωής, Περιουσίας και Αυτοκινήτων.

Το γεγονός ότι ανήκω στο Δίκτυο Επίλεκτων Συνεργατών με κάνει να αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος, διότι μου δίνεται η δυνατότητα να έχω συνεχή εκπαίδευση και παρακίνηση, ώστε να μπορώ να αναπτύσσω την επαγγελματική μου ικανότητα και πορεία.

Είμαι περήφανος που ανήκω στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης, γιατί είναι μια συνεργασία η οποία έχει όλα τα εχέγγυα και τις προϋποθέσεις, για να δημιουργεί και να αναπτύσσει τόσο ευχαριστημένους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, όσο και ευχαριστημένους πελάτες. Η Ευρωπαϊκή Πίστη πραγματικά εφαρμόζει το σλόγκαν της «Πληρώνει Αμέσως» και δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας στους Συνεργάτες της, γεγονός που μόνο βοηθητικό μπορεί να είναι για την επαγγελματική τους πορεία.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας