Συνεντεύξεις

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Μέλη του Δικτύου Επίλεκτων Συνεργατών (Δ.Ε.Σ.) της Ευρωπαϊκής Πίστης είναι η κα Μαρία Αγγελίδου, η οποία δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, και ο κ. Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος που εκπροσωπεί την εταιρεία SO IN, η οποία εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο, και δραστηριοποιείται κυρίως στα νότια προάστια της Αθήνας.
Παρότι συνεργάζονται με την Εταιρεία λιγότερο από 10 χρόνια (8 και 6, αντίστοιχα), έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς μαζί της, για μια σειρά από λόγους, όπως προκύπτει από τα λεγόμενά τους. Δηλώνουν περήφανοι Συνεργάτες της και το γεγονός ότι ανήκουν στο Δ.Ε.Σ., αφενός, τους γεμίζει χαρά και ικανοποίηση, γιατί επιβραβεύεται η προσπάθειά τους, αφετέρου, τους δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για το μέλλον. Ας τους γνωρίσουμε…

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Μαρία Αγγελίδου

Είμαι στον ασφαλιστικό χώρο 30 χρόνια. Από το 1991 μέχρι και σήμερα υπηρετώ τον κλάδο με ζήλο, αφοσίωση και επαγγελματισμό.

Τελειώνοντας τις σπουδές μου, αναζητούσα ένα επάγγελμα με προοπτική, εξέλιξη και δυνατότητα να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο. Συζητώντας τότε με κάποιον οικογενειακό φίλο, που ήταν στέλεχος γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας και μετέπειτα Διευθυντής μου, μου δημιουργήθηκε έντονη και σαφής πεποίθηση για την αναγκαιότητα και τη σημασία της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Κατάλαβα τη σπουδαιότητα που έχει να προσφέρεις στους συνανθρώπους σου βοήθεια και λύσεις και, ταυτόχρονα, να μπορείς να εξελιχθείς επαγγελματικά.

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζομαι από το 2013, καθώς είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω τον κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας. Ο κ. Γεωργακόπουλος έκανε την ανθρώπινη επικοινωνία το κυρίαρχο στοιχείο της συνεργασίας μας.

Την επέλεξα γιατί αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, έχει υψηλό δείκτη φερεγγυότητας, άριστα οικονομικά στοιχεία και υψηλή ποιότητα προϊόντων. Η Ευρωπαϊκή Πίστη στηρίζει έμπρακτα όλους τους Συνεργάτες, πιστεύει σε αυτούς και τους κάνει να νιώθουν μοναδικοί και σημαντικοί.

Υπάγομαι στην Περιφερειακή Διεύθυνση του κ. Λευτέρη Τρύφωνα, τον οποίο γνωρίζω και συνεργάζομαι πολλά χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πάντα διαθέσιμος, για να βοηθήσει και να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Με τον Διευθυντή μου, κ. Τακβόρ Αβεντισιάν, έχουμε μια άριστη συνεργασία και με κοινό στόχο την επιτυχία και τον σεβασμό προς τους πελάτες, συμβάλλει ενεργά στην επίτευξη των στόχων και των αποτελεσμάτων μου.

Δραστηριοποιούμαι στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε όλους τους τομείς ασφαλίσεων, με εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά προϊόντα Αμοιβαίων Κεφαλαίων και στις Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας.

Το γεγονός ότι ανήκω στο Δίκτυο Επίλεκτων Ασφαλιστών με κάνει να αισθάνομαι περήφανη, χαρούμενη και δημιουργική. Νιώθω ότι επιβραβεύονται οι κόποι μου και ταυτόχρονα ότι αναλαμβάνω μια υπόσχεση και ευθύνη για το μέλλον. Νιώθω ιδιαίτερα μεγάλη ικανοποίηση για την εμπιστοσύνη που λαμβάνω από τους πελάτες μου και αυτό είναι το σημαντικότερο αποτέλεσμα της δουλειάς μου.

Είμαι περήφανη που ανήκω στην οικογένεια της Ευρωπαϊκής Πίστης, γιατί μου προσφέρει ένα ασφαλές, σταθερό και χαρούμενο εργασιακό περιβάλλον. Η Εταιρεία δείχνει εκτίμηση και σεβασμό στον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή και εξελίσσεται συνεχώς, με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς. Ακόμα, η Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρει προοπτικές ανάπτυξης, δίνοντας απλόχερα όλα τα εργαλεία που χρειάζεται ένας Συνεργάτης. Τέλος, φροντίζει συνεχώς για την ευρύτατη αναβάθμιση του επαγγέλματος και του κλάδου, με την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων, με τη δημιουργία νέων προϊόντων, με την ευελιξία που παρέχει στους Συνεργάτες της και με τον σεβασμό που τρέφει προς τους πελάτες της.

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος

Εκπρόσωπος της εταιρείας SO IN

Είμαι στον ασφαλιστικό χώρο από το 1996 και ενεργά από το 2000. Η γνωριμία μου με το επάγγελμα ξεκίνησε τα καλοκαίρια των εφηβικών μου χρόνων, βοηθώντας τον θείο μου. Η αρμοδιότητά μου ήταν η διανομή των ασφαλιστικών συμβολαίων στους πελάτες! Θα ομολογήσω πως δεν είχα κάποιο ενδιαφέρον για το επάγγελμα του ασφαλιστή, καθώς λίγο η γραφειοκρατία της εποχής, λίγο το dress code, αποτελούσαν στοιχεία αποτροπής κάθε σκέψης για επαγγελματική σταδιοδρομία στον χώρο. Φωτεινή εξαίρεση, η στιγμή της αποζημίωσης του πελάτη μετά από ζημιά.

Με τον καιρό άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων –ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, το οποίο μετουσιώνεται σε φιλικό– είναι βασικό συστατικό της καθημερινής μας ζωής. 

Κατά την περίοδο των σπουδών μου δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά και σε άλλους χώρους, παράλληλα με το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή. Από το 2014 ασχολούμαι αποκλειστικά με το συγκεκριμένο επάγγελμα στο Πρακτορείο Ασφαλίσεων που μας κληροδότησε ο θείος μας σε εμένα και στις αδερφές μου, οι οποίες είναι συνάδελφοι. 

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζομαι από το 2015. Η διαφορά με τις υπόλοιπες εταιρείες που έχω συνεργαστεί είναι ο ανθρωποκεντρικός της χαρακτήρας. Μπορεί να ακούγεται κοινότοπο, αλλά είναι γεγονός πως η Εταιρεία επενδύει στην ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ των Στελεχών και των Συνεργατών της και αυτό αποτυπώνεται στην επαγγελματική μας καθημερινότητα. Επιπλέον, είναι μία Εταιρεία που προσπαθεί συνεχώς να αυξήσει την ασφαλιστική συνείδηση στην κοινωνία των ανθρώπων.

Υπάγομαι στην ομάδα/διεύθυνση πωλήσεων του κ. Θερμού, με Περιφερειακό Διευθυντή τον κ. Σιγάλα. Η εμπειρία της διοίκησής τους φέρνει τις λύσεις στα ζητήματα που τίθενται προς επίλυση καθημερινά κι αυτό είναι ουσιώδες για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου ενός Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Δραστηριοποιούμαι στα νότια προάστια, όπου βρίσκεται και το πρακτορείο μας, στον Αγ. Δημήτριο, και η κυρίως ενασχόλησή μου είναι με τον κλάδο Ζωής.

Το γεγονός ότι ανήκω στο Δίκτυο Επίλεκτων Συνεργατών με κάνει να αισθάνομαι τιμή και χαρά, διότι επιβραβεύονται φανερά και με σαφή τρόπο η εργασία και οι κόποι ετών. Ακόμα, η ένταξή μου σε αυτήν την ομάδα ανθρώπων με κάνει να αισθάνομαι ευθύνη για τη συνέχιση των καλών αποτελεσμάτων και για την εξέλιξή μου στο Δίκτυο.

Είμαι περήφανος που ανήκω στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης, γιατί είναι μία εντελώς συνειδητή επιλογή μου, η οποία προήλθε βλέποντας το πόσο σημαντικός είναι ο ανθρώπινος παράγοντας για την Ευρωπαϊκή Πίστη, αλλά και το πόσο ορθά δομημένο είναι το οργανόγραμμα και οι διαδικασίες της.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας